anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange tv go nu functioneaza (imposibilitate redare)

danituser
Începător

Buna, orange tv go la mine nu funcționează, îmi reda pe telefon (P-912) imposibilitate redare, a mai pățit cineva așa ceva?

20 Răspunsuri 20

Lukero
Junior

Aceeași problema și la mine tot p912 tot iPhone nimeni nu știe ce problema e. Probabil aplicația pe iOS e varza. A făcut așa din prima și nu au rezolvat nimic de anul trecut.

 

Salut !
Raspunsul oficial Orange este sa opresc funcția Private Relay ! Și da functioneaza dacă opriți aceasta funcție , dar nu este corect să cresc vulnerabilitatea telefonului și a mea implicit pentru a funcționa Orange TV GO! La aceasta problema nu am mai primit niciun răspuns .
O zi frumoasa !

E ca și cum ai pofti pe cineva în casă închizându-i ușa-n nas. Sau la alte aplicații, "permit orice acces, dar știi.... eu am firewall". Unele aplicații mai folosesc porturi, iar prin aplicații de firewall acestea sunt blocate. Deci nu se poate și.... și.

Salut ! Asa cum multe alte aplicații de streaming functioneaza foarte bine cu aceasta funcție pornita nu vad de ce Orange TV GO trebuie sa ne forțeze sa lăsam usa descuiata ?

Pentru că fiecare aplicație are la bază anumite condiții de funcționare. Despre acestea se menționează încă de la instalarea aplicației. Cine nu le respectă nu beneficiază de acele servicii. Simplu.

Lukero
Junior

Nu a mentionat nici aplicatia, nici serviciul clienti sa dezactivezi Private relay - Transmisie privata (meniul in lb. romana). Facand asta practic iti transformi Iphonul intr-un android vulnerabil. E prima oara ca aud asa ceva si multumesc userului Mishu pentru asta!