la 30-09-2025 10:29 AM
Pana recent am avut instalata aplicatia Orange TV GO pe doar doua dispozitive android si totul a functionat fara probleme. Pe telefon si pe un dispozitiv android pentru tv. De cateva zile, fara sa fi facut eu ceva, cea instalata pe dispozitivul android nu mai functioneaza. Doar cea de pe telefon. Am incercat tot felul..am dezinstalat aplicatia de pe tv..am reistalat-o..am resetat dispozitivul android..am reinstalat aplicatia tv go..am facut tot ce am stiut dar..fara rezultat. Doar ea nu functioneaza pe dispozitivul android. Restul aplicatiilor se pot instala si functioneza toate fara problema. Am incercat sa instalez aplicatia tv go si pe alt tv android si acolo e la fel. Nefunctionala. Ba, mai nou, in timpul instalarii primesc mesaje bizare cum ca as avea aplicatia instalata pe prea multe dispozitive. Sau pot sa o instalez dar nu mai trec prin pasii de conectare..etc..ci intru direct in un cont "familie" de unde pot sa vad doar unele din canalele tv in timp ce altele, pe care le puteam urmari, acum imi sunt refuzate sau pur si simplu doar raman selectate fara sa se "deschida" ca si pana cand totul era OK. Eu stiu clar faptul ca aplicatia nu a fost niciodata instalata pe mai mult de trei dispozitive simultan. Din contul meu, accesat de pe PC, apare doar Crome ca dispozitiv conectat si nu am ce alt dispozitiv sa elimin din cont. Consultantii cu care am discutat au incercat tot felul si nu au avut solutii. Doar mi-au zis ca ar trebui sa pot folosi fara probleme acea aplicatie tv go si sa las un mesaj in sectiunea de contact si feedback de pe aplicatia orange instalata pe mobil. Am facut si asta. E ca la nebuni...
la 30-09-2025 11:36 AM
Salutare!
Poți accesa/ elimina dispozitivele conectate accesând aplicația Orange TV go de pe dispozitivul android.
Ai putea sa le scrii și pe adresa de email
aplicatii@orange.com menționând dispozitivul pe care ai probleme (model, sistem deoperare, date identificare cont - cod abonat etc)
la 30-09-2025 11:56 AM
Multumesc. Am verificat urmand pasii sugerati de tine si am doar doua dispozitive conectate. Pe telefon si pe un TV android. Aplicatia merge pe ambele acum dar nu in felul cum obisnuiam sa o folosesc de multa vreme (acum, daca caut un canal tv dupa nume, il gaseste dar..nu il si deschide) si, in plus, numai pe mobil pot vedea tot continutul canalelor tv fara restrictii. Pe tv-ul android , de pilda, nu pot vedea continut Pro TV pe motiv ca nu ar fi in oferta pentru mine...
la 30-09-2025 12:13 PM
ProTV poate fi urmărit pe tv doar în anumite condiții.
"Canalele PRO TV HD, ACASA HD, PRO ARENA HD, PRO CINEMA si ACASA GOLD pot fi vizionate pe televizor prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV, al unui TV Go box sau prin Chromecast DOAR de clienții care au un abonament de TV.
Clienții care au activată una dintre opțiunile Orange TV Go pot viziona canalele PRO TV doar pe smartphone și tabletă, prin intermediul aplicației Orange TV Go."
Dacă sunt anumite modificării care te afectează, atunci le poți lăsa un feedback la adresa de email aplicatii@orange.com
la 30-09-2025 01:21 PM
Da, stiu asta si eu, cum spuneam, am un astfel de abonament. Consultantii Orange cu care am discutat tocmai mi-au confirmat faptul ca eu, in baza contractului meu cu Orange, ar trebui sa pot vizualiza continut TV fara restrictii. Adica asa cum puteam si pana recent. In fine. Am continuat cu eforturile mele in a lamuri natura problemei si acum am ajuns la stadiul in care am aplicatia functionala pe 3 dispozitive. Mobil, si pe doua tv android. Dar, cu doua precizari/limitari. Ca sa am aplicatia functionala pe cele doua tv android, a fost necesar sa ma loghez pe ele folosind metoda autentificarii prin cond QR dar obligatoriu doar de pe telefonul cu numarul de telefon cu care am incheiat initial contractul meu cu Orange. Mai am si alte numere, contractate mai tarziu, dar pe de astfel de tenefoane/numere, nu merge treaba in sensul ca nu pot vedea orice continut TV. Ceea ce nu inteleg eu sunt urmatoarele doua neajunsuri pe care inca nu le-am putut depasi. Cum spuneam, am acum aplicatia functionala pe 3 dispozitive. Dar pe niciunul din ele nu mai pot urmari un post tv gasit prin cautarea lui, dupa denumire, din meniul principal al aplicatiei tv go. Pana acum puteam si acolo era si un istoric al cautarilor mele anterioare si acel istoric, pentru mine, era o scurtatura utila ca sa nu tot butonez prin meniuri dupa un post sau altul. Deci "scurtatura" aia nu mai merge si habar nu am de ce. Al doilea neajuns consta in faptul ca doar din profilul "familie" am acces la un meniul cu posturi tv si asa mai departe. Daca in loc de profilul "familie", aleg utilizatorul cu numele meu atunci am la dispozitie la un altfel de meniu mai simplificat, doar niste canale/reclame cu desene animate si atat. Nu inteleg motivul si ii se parte ceva absolut stupid sa fie aplicatia conceputa asa. Si, ce inca nu am aflat niciodata de cand folosesc aplicatia asta, e cum se pot customiza (daca e posibil) elementele/optiunile disponibile in interfata principala de utilizare asa incat sa nu mai vad si elemente/optiuni care nu ma intereseaza...
30-09-2025 01:27 PM - editat 30-09-2025 01:33 PM
Vezi că atunci când crezi un profil sa nu selectezi bifa pentru copii. Dacă vei bifa vei avea acces la canale cu desene.
Dacă ai activat bifa, atunci deselectează acea bifa.
Sau crează un nou profil fara să activezi acea bifa. Noul profil îți va permite să-ți creezi și o lista de canale favorite.
la 30-09-2025 01:54 PM
Pffff..chiar nu am remarcat optiunea aia de care spui. Multumesc. Voi cauta sa vad ce am de facut ca sa scap si de treaba asta pentru copii de care chiar nu am nevoie. Multumesc mult. Mai ramane de aflat misterul nefunctionarii redarii canalelor direct din istoricul cautarilor...
la 02-10-2025 11:38 AM
@user_18467015, s-a rezolvat situația?
la 03-10-2025 09:58 AM
Partial. Nu am gasit un raspuns/rezolvare la ce ma refeream in ultimul meu mesaj <<Deci "scurtatura" aia nu mai merge si habar nu am de ce>> despre a putea alege un canal tv de urmarit direct din istoricul de cautari, asa cum puteam pana recent.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor