anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Multumiti de Netflix?

Haptic
Explorator entuziast
Multumiti de Netflix de la Orange?
Cate ore vizionati pe Netflix?
10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu mai mult de câteva ore pe săptămână, dar sunt foarte mulțumit. Mai ales că este și gratuit 12 luni ( la Orange).

FLo1
#StarMember
Că e prin Orange sau nu, Neflix este la fel de funcțional, doar timp să ai. În ultimile săptămâni am fost destul de prins ca să mai stau cu orele vizionând filme. Dar nu refuz ceva de calitate când găsesc.

FM
Explorator
Da, eu sunt mulțumit. Depinde de timp și dacă mă prinde un serial sau film. În perioada asta am cam stat pe Netflix. Dacă mă prinde un serial, nu mă las până nu îl văd pe tot.

Pololică
#StarMember
Multumit. Continut sa fie. Am plata prin factura Orange. Stiu ca platesc intr-un singur loc. Nu ma deranjeaza faptul ca platesc cu cativa banuti in plus daca l-as plati direct (dar si aici e o diferenta intre cursul BNR si cel al bancii de pe care fac plata).

Viocat
Senior certificat
Eu am mai urmarit in perioada asta pe Netflix. Am seriale pe care le urmaresc maraton, dupa care iau o pauza pana cand gasesc ceva care sa merite urmarit.

mihai_13
Maestru
Cum foarte bine a scris si Florin -"multumiti de Netflix" fara Orange in enunt - deoarece maine poimaine pica Netflix si clientii inteligenti (precum sunt multi) suna la portocala sa le rezolve problema...

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Sunt mulțumit din punctul de vedere al conținutului pe care îl pot găsi, însă ca preț, e cam scumpuț.

attila7531
Junior
vizionez câteva ore pe săptămână, dar nu de la Orange

CrissAlina
Junior entuziast
Da sunt multumita, nu ma uit zilnic dar si cand ma uit.... 8 - 10 ore :)))

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Haptic am eliminat marcajul de soluție fiind o întrebare din aria de socializare și neavând efectiv o soluție generală. Și vin și eu cu un răspuns, eu sunt foarte mulțumită, am de câțiva ani Netflix și ca medie de vizionare depinde de perioadă, dacă mă raportez la această perioadă în care stau mai mult în casă seara și în weekend, ar fi undeva la 4-5 ore / săptămână.