anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa canale la pachetele suplimentare

Stefan761
Junior

De ceva vreme sunt lipsa canale la pachetele suplimentare, plătim pentru mai multe canale și se vad doar jumătate din ele. Cum rezolvam problema?

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Stefan, bun venit in Comunitate!!!

Ai rescanat canalele? S-au mai modificat anumite frecvente...

DETALII: https://comunitate.orange.ro/t5/tv/lipsa-canale-tvr1-tvr2-romaniatv-etc/td-p/113117

Este vorba de acel pachet pt adulți au scos din canale dar la preț nu scad  as hoți tot mint de 3 săptămâni ca se fac lucrări, vrajeala sa scoată din canale 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă te referi la tv satelit, da, e o mare problemă. Aceasta este legată de faptul că au fost obligați de către CNA să introducă o serie întreagă de canale slabe, dar care sunt în lista must Carry, în detrimentul unora foarte bune, care au trebuit să fie scoase din grilă datorită lipsei de spațiu pe tp-urile alocate pe satelit. În concluzie, nu operatorul este de vină, ci reglementările actuale, care avantajează o grilă slabă, în detrimentul canalelor bune, dorite de public. Acest lucru se va produce la toți operatorii de tv satelit in perioada următoare, din păcate.

Pe cablu, lucrurile merg într-o direcție bună, grilele ORO și OROC fiind oarecum asemănătoare, cu excepția canalelor Discovery și Eurosport și altele câteva.

Baftă!

Nu este niciun CNA este vorba ca l-au scos fără sa reducă și costul abonamentului mințind ca sunt reparații și altele de 3 săptămâni intruna ,când iam intrebat nu știu sa raspunda dece leau scos  întorceau mereu cuvantul

Suni la ei, închizi pachetul respectiv și ai rezolvat problema.

Baftă!