anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

EPG TV Orange

Cristi-S
Junior

Salut, 

Am un abonament TV Orange instalat la o locație din IL unde am 3 televizoare: Sony, LG și Philips. 

Am observat că pe Sony denumirea canalelor e ușor diferită față de celelalte 2 TV-uri LG și Philips. 

Pe Sony am N24, pe celelalte am Național 24 Plus. 

Pe Sony am TVR Cultural, pe celelalte am TVR CULTURAL HD. 

Pe Sony FilmBox, FilmBox Premium și FilmBox Stars au SD lângă denumire, pe celelalte nu. 

Pe Sony am Alfa Omega TV1 (e un 1 lângă TV), pe celelalte apare Alfa Omega TV. 

Pe Sony am 2 canale cu denumire Local 1 și Regional 4, pe celelalte îmi apar numele lor: MDI TV și Antena 3 Slobozia. 

Fiind același cablu, n-ar trebui să fie aceleași denumiri pe toate TV-urile?

În plus, posturile Viasat Kino, Nostalgia TV, Da Vinci Learning, Credo TV, Party Mix, Disco Mix, Simfonica sunt HD, dar nu mai au "HD" trecut la denumire canal. 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil ține și de afișajul tv-ului. Pot să-ți spun că și eu am în două locații mai multe mărci de tv-uri ( Sony, LG, Tcl, Hisense) și fiecare arată oarecum diferit.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Am TV lg și cablu de la Digi. Cred că tine de softul televizorului. La TVR Cultural îmi apare la epg HD (adică TVR Cultural HD). La fel și cu N24: National 24 Plus.

PS: mi-ai adus aminte de un telefon pe care l-am găsit la o tipografie unde am lucrat. Numerele erau de Orange dar pe ecranul telefonului respectiv (început de 2000) apărea Dialog (dacă puneam cartela în telefonul respectiv apărea Dialog, dar dacă o puneam într-un telefon mai nou apărea Orange). 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Fiecare furnizor are propriul sistem de operare ce poate afișa/accesa informațiile diferit.

In cazul meu, TV-ul îmi permite modificarea denumirii canalelor. De asemenea se poate verifica daca un canal este HD sau SD accesând informațiile despre canalul respectiv (butonul dedicat de pe telecomanda).