anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doua companii Orange și Orange communications

Gica53
Explorator

Anca exista doua companii Orange an continuare  adică oro și oroc pe plan fiscal e numai una dar an rest totul a rămas la fel calitatea internetului e diferit grila tv diferită numai preturile la abonamente sunt la fel 

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Așa vor rămâne în continuare pentru foarte mult timp.

Daca vor continua așa se va alege praful de Orange an Romania au cumpărat fostul Telekom degeaba se pare că au ajuns la fundul sacului nu mai au banii de investit nu sunt an stare să organizeze o singura grila tv peste tot se pare că astăzi au introdus posturii angrila tv Orange rețea proprie dar nu și an rețeaua fostului Telekom 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare! 

Mă gândesc că procesul respectiv este în plină desfășurare, pentru că unificarea se dorește. Dacă se putea face repede, se făcea cu siguranță, dar probabil că nu se poate.

Referitor la canale noi, eu nu văd niciunul. Și sunt pe  infrastructura proprie.

Orange dezvoltă foarte lent și rețeaua 5G și asta poate fi un minus pentru un furnizor ce ocupă locul 1 în România.

Dacă pe partea de servicii fixe pot înțelege această întârziere a "unificării", pe partea de servicii mobile nu au nici o scuză.

Orange să pună mâna să găsească soluții pentru solicitările clienților Oroc pe partea de servicii mobile (cel puțin pentru cei care le solicită).

Pe partea de TV nu știu despre ce canale vorbești, însă o soluție de compromis ar fi oferirea acelor canale gratis prin intermediul aplicației Orange TV GO.

1000001805.jpg

 Astea sunt posturile pe care se pare că sunt pe cablu pe rețeaua de fibra oro de săptămână asta

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Singurul care funcționează este Boom tv HD, pe 727, celelalte sunt cu ecran negru. Probabil e o chestiune de timp până apar și la fostul OROC.

Vio73_0-1737791505569.jpeg

Vio73_3-1737791748043.jpeg

Vio73_4-1737791780738.jpeg

Cel mai probabil sunt in testare.

Nu ar fi nici un motiv ca acestea sa nu apară și în grila Oroc in viitorul apropiat.

Două departamente echivalează cu doua viteze.

Angajații Orange de la fostul Telekom habar nu au ce posturii tv sunt an grila tv Orange și daca sunt introduse și la oroc și la oro 

Eu cred că vor intra curând si în grila Oroc după finalizarea testărilor.

In caz că va dura un pic mai mult, nu ar strica sa permită accesul gratuit la aceste canale prin Orange TV Go până le vor introduce în grila.

Cât despre operatori, trebuie să-i înțelegi și pe ei; răspund în funcție de informațiile pe care le au.

Fa solicitările prin formularul de contact pentru a obține un răspuns mai avizat.

Daca le scrii al iau pe nu an brațe și spun că nu știu nimic

@Gica53 după experiența avuta astăzi cu serviciul clienți Orange pe chat, pot spune că sunt "praf".

Patru operatori diferiți nu au știut decât să îmi de-a răspunsuri copiate de pe site-ul Orange.

Acestor operatori le lipsește curajul de a recunoaște că nu știu răspunsul la anumite întrebări (poți răspunde "ne vom interesa și vom reveni cu un răspuns" decât să dai informații eronate ).

Orange va pierde foarte mult daca nu schimba ceva pe partea de chat.

Poate am nimerit elita in weekend.🙂

Mai rău se poate sa te lase să vorbești singur și să închidă apelul daca nu știu să răspundă la întrebarea pusă de tine că client

Am avut noroc, al 7-lea operator a hotărât să îmi deschidă o sesizare.

Bineînțeles, după ce i-am cerut să-mi spună dacă poate rezolva problema sau trebui sa comunic cu Orange prin alte metode.