anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doar mi-e mi-a dispărut prima sport?

Danny4
Vizitator

Doar mi-e mi-a dispărut prima sport?

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Daca ai abonament tv esențial și te referi la Prima Sport 1, acesta nu mai este disponibil gratuit in pachetul esențial.

"Pachetul Esențial îți oferă acces la canalul Prima Sport 1 doar până la 30 iunie 2026. După această dată, vei putea alege pachetul Premium sau poți activa opțiunea Sport la preț promoțional de 1 euro în primele 24 de luni."

Daca nu este cazul tau, incearca o rescanare automata a canalelor din meniul televizorului.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai pachetul Premium, dai o scanare la grila tv din nou, iar dacă ai Esențial, treci la Premium sau plătești pachetul respectiv.

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

teacher_
#StarMember

Din păcate a fost o ofertă valabilă pentru Prima Sport 1. Pentru a viziona in continuare, trebuie sa plătești o sumă (promoțională, modică la început) începând cu luna iulie 2026, doar la pachetul Premium. Nici mie nu îmi convine, acolo erau meciurile importante.. de exemplu la concurență nu este asemenea sumă. Probabil că asta va urma....pay per view..

DanielaH
Moderator

@Danny4, ne spui, te rog, ce abonament TV ai?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).