anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Din ianuarie se scumpeste cu 1 euro (tva inclus) abonamentul la Orange DTH

Geo_3
Explorator entuziast
Se scumpeste orange dth...
21 Răspunsuri 21

FaraUnID
Campion certificat
Peste 50% din continutul pachetului Family este alcatuit din: - canale de umplutura; - canale de tipul free-to-air (adica disponibile in mod gratuit pe satelit); - canale locale / regionale targetate total aiurea; - canale care au stream oficial gratuit disponibil pe: site propriu, pagina youtube, pagina facebook; Despre ce calitate si despre ce continut vorbim aici? Cum este justificata, in grila de programe acel +1 euro adaugat abonamentului, in conditiile in care ei au scos Animal Planet HD, Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Extra HD si urmeaza Paramount?!?!?!?

Alex_33
Junior entuziast
Tocmai mi-am descarcat factura si imi apare in partea de sus instiintarea prin care ma anunta ca s-a scumpit serviciul TV cu un euro si ca pot rezilia contractul daca nu imi convine. Deci probabil asta o sa fac.

Vio73
#StarMember
Și la mine s-a scumpit cu un euro. Asta este!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Geo_3
Explorator entuziast
Da asta este...Cred ca multa lume nu ar fii impotriva daca ar face si ceva imbunatatiri....Eu asta cred....

Ascary
Campion certificat
Platesc 29,83 pentru 3 televizoare cu World HD,credeti ca as gasi mai ieftin un DTH in alta parte daca as rezilia? Eu nu cred. (de cablu nu se pune problema in zona fiindca este o insula in Delta Dunarii)

Vio73
#StarMember
Nici eu nu am de unde să iau net fix 4g nelimitat și tv Family HD cu 3 televizoare la 8 euro/lună. Aștept totuși o îmbunătățire a grilei de documentare, care are ceva minusuri în ultima vreme.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember
La 29 de lei pentru un cablu cu majoritatea documentarelor (National Geo (si HD), DIGI World, DIGI Animal World, History (si HD), Nature Viasat (si HD), Travel (si HD), WILD (si HD), Explore Viasat, History Viasat (si HD)(altul decat History-ul obisnuit), Travel mix, Discovery RO si alte gramezi de canale pentru care nu am oricum timp). ....iar ca @Ascary, intreb si eu: Credeti ca gasesc ceva mai bun in altă parte? Ca sa nu spun de ceea ce nu am gasit la nici un ”cablist” inca doar pe DTH dar nu-mi surade ideea: canale transmise de francezi sau italieni, altele decat un TV5 sau Rai 1 care sunt in categoria de baza.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!