anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce am lacat la filmele de la Movie Go Unlimited chiar daca am optiunea LOCAL HD GO?

robiolic
Junior
Buna, sunt nou pe orange tv go, mi-am facut cont in aplicatia my orange, avand un abonament de 15,47 euro pe luna, Business mobile 13, ar trebui sa am acces gratuit la mai multe canale TV plus sectiunea Movie Go Unlimited,
cand intru imi apare un lacat aproape pe fiecare film si nu am acces la multe posturi tv, cand apas pe film imi cere sa aleg o optiune de "abonament" pt tv chiar daca dupa cum se vede in poze imi apare deja ca am activata optiunea Local HD GO.
Ce pot sa fac? Multumesc anticipat!
20 Răspunsuri 20

delfinas
#StarMember
"Abonamente Orange de minim 10 € au acces inclus la 35 de canale românești printre care și posturile PRO TV, precum și la filmele și serialele din secțiunea Movie Go Unlimited" DETALII: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/ Trebuie activata sectiunea “Movie Go Unlimited” separat de optiunea Orange TV Go?

robiolic
Junior
orange assistant nu te uiti la poze?! nu vezi ca imi apare ca e activata?

delfinas
#StarMember
Tocmai asta e pb, ca iti apare, in ultima poza, ca trebuie sa ai activa o oferta Orange TV. Ai optiunea Local HD Go, dar se pare ca cea legata de Movie Go Unlimited nu e activa, desi ar trebui sa fie activata automat, pe baza de abonament, cont My Orange si beneficiile incluse in orice abonament de peste 10 euro.

DanielaH
Moderator
@robiolic, fiind vorba de o situație punctuală care implică analizarea contului tău personal, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

DanielaH
Moderator
@robiolic, pentru că situația ta este, într-adevăr, una particulară, ți-am răspuns tot în mesaj privat.

robiolic
Junior
Deci am Optiunea local hd go dar e “bonus” la abonament.. nu e “platita separat” chiar daca am abonament de 15 euro si chiar daca are acelas nume ceea ce chiar nu induce clientii in eroare deloc…nu este defapt Local hd go si prin urmare nu am acces la continutul local hd go… Mersi pentru raspuns sunt dezamagit de toata treaba asta si mi-am pierdut entuziasmul pentru orange tv…