anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De astazi au intrat Pro Cinema si Pro Gold in varianta Hd .....

Geo_3
Explorator entuziast
Au intrat pe toate retelele :cablu,fibra si dth.....
52 Răspunsuri 52

FaraUnID
Campion certificat
Si eu ce am spus adineauri ?!?!?!?

Geo_3
Explorator entuziast
Fiecare cu gusturiile lui mie de exemplu nu imi place sa vad prin intermediul netului decat filme ....Sport de exemplu e de lucrat un lucru negativ e semnal video cu cel putin 20 de secunde intarziere ajunge si la un minut ...Iti dai seama tipa vecinii gol si tu astepti si nu stii ce sa intamplat ..Oricum ideea e ca nu e normal sa treci 52 canale hd cand tu ai 50 e simplu....

Dan_60
Începător
Privești puțin mai departe. Așa este, dar nu se poate acum. Eu as vrea sa achiziționez pachet complet Discovery. De unde? Am terminat Netflix. Da. Revin la seriale pe care le-am refuzat și mă uit de nevoie la ele.

Dan_60
Începător
Geo_3 uite că așa turma trece și câinii latră.

FaraUnID
Campion certificat
Exista platforma Discovery Plus. Este adevarat ca in momentul de fata nu este lansata, in mod oficial, in Romania dar, exista la nivel global un parteneriat incheiat intre Vodafone si cei de la Discovery. Probabil este o chestiune de timp pana cand platforma va fi disponibila si in Romania. Pana la momentul lansarii in Romania, cu ajutorul unor mici artificii se poate viziona continut gratuit in cadrul platformei https://www.discoveryplus.co.uk/free

Dan_60
Începător
CENZURA... De ce pe kingofsat la satelitul Astra 31,5 ați modificat Pro cinema ca fiind in format HD in data de 12.01.2021. când de fapt îl retransmiteti tot SD?

FaraUnID
Campion certificat
Sunt extrem de multe canale in grila Orange DTH si in Orange TV Go care au terminatia HD in denumire si care dpv al calitatii imaginii sunt undeva pe la 480p sau 576p. Cel mai indicat ar fi sa solicitam un punct de vedere din partea ANPC pe acest subiect.

Dan_60
Începător
Cine ești tu "faraUnID"?

FaraUnID
Campion certificat
Un consumator, un platitor de abonamente in reteaua numarul 1 (vreo 3 la numar) de cca 20 de ani, un platitor de taxe si impozite.

Dan_60
Începător
HD înseamnă minim 720i. Cei care se pricep, îi rog să mă completeze.

Geo_3
Explorator entuziast
Aici nu e important cine suntem,important e ca nu poti vinde un produs care nu e adevarat nu poti scrie pe pagina oficiala 52 de canale hd cand tu ai 50 de fapt....Lumea cum poate sa aiba incredere daca tu minti....Punct...Asta e adevarul...Nimeni in lumea asta nu cred ca ii place sa fie mintit sau luat de prost....

FaraUnID
Campion certificat
@Geo_3 Si in platforma Orange TV Go este dezastru dpv al actualizarii continutului. Spre exemplu in Orange TV Go inca apare Paramonut Channel (evident ca nu este nimic acolo, blank + fara informatie) atat in grila efectiva cat si in lista de programe publicata de reteaua numarul 1. Pana mai spatamana trecuta aveam Filmbox, acum apare (C001) si cica am nevoie de un abonament Home TV sau optiune Orange TV Go pentru a avea acces la acest canal !!! @ReteauaNumarul1 Mai exact, care optiune Orange TV Go trebuie, ca am pachetul maxim activat si tot nu vad acel canal? @Dan_60 Daca tu ai ajuns in punctul in care te consideri un "Nimeni" - ca se citez - si te-ai si plafonat in acel punct, este fix problema ta. Rugamintea mea este sa nu generalizezi! Nu de alta, dar spre deosebire de multi altii pentru care reteaua numarul 1 este numai miere si lapte, in special aici in comunitate, subsemnatul se imbraca in pantaloni nu in fusta! Sau ca sa citez un mare clasic in viata.... "Ai gresit persoana, baiatul meu!"

Dan_60
Începător
Orange, unde este pe HD satelit canalul pro cinema HD in format HD??? De ce avem TVR, antena și pro TV international când voi spuneți că Orange TV satelit este pentru România și nu pentru vizionarea din alte tari??? De ce ne umpleți punga cu ce nu ne trebuie?????. De ce profitați? Pentru ce mințiți că pe TV satelit aveți mai multe canale HD decât în realitate??? De ce ???

DanielaH
Moderator

Vă rog mult să nu vă îndepărtați de la subiect și să revenim la discuția propusă de Geo.
@Dan_60 , așa cum ți-am confirmat în mesaj privat, am trimis situația semnalată de tine colegilor mei de la departamentul tehnic și vei primi un răspuns. Mulțumesc anticipat pentru răbdare și înțelegere.

 

P.S. toate comentariile care nu respectă Principiile Comunității Orange (limbaj licențios, atac la persoană etc.) au fost și vor fi șterse.

Dan_60
Începător
FaraUnID, vezi că de ieri Paramount a fost scos.