anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot achiziționa prima sport 4k

calindorin18
Începător

Vrea să-mi achiziționez prima sport 4k și nu știu cum se procedează

1 Soluţie acceptată‚

Salut! Optiunea 4K este disponibila numai pentru abonamentele de fibra. Clientii care au un abonament Premium si un televizor 4K si doresc sa aiba acces la aceste canale, isi pot activa extraoptiunea TV 4K la pretul de 1.5 € /luna.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Sper ca intelegi faptul ca fibra instalata de Telekom are o priza: cea de la Telekom, iar fibra de la Orange are alta priza: Orange. Pana cand cele doua fibre vor avea aceeasi priza de la care se alimenteaza va mai dura ceva. Cat? Nu stiu. Sper, ca toti ceilalti, sa fie cat mai repede posibil.

In urma cu vreo 7 ani, am schimbat cablul coaxial pe care il aveam in casa (eram abonat UPC). Cablul avea peste 20 de ani si respecta conditiile tehnice de la data instalarii (1993, adica doar informatii pentru cablu TV). Ulterior, pe acelasi cablu (fizic) a intrat si internet (care venea la pachet cu telefonie fixa). Evident, cand canalele digitale au inceput sa creasca la numar iar internetul sa vina mai repede, cablul a atins capacitatea maxima si nu aveam limitare fizica. Dupa ce a fost schimbat (cu unul mai gros), netul de 500Mbps si grila maxima zbarnaie (nici cel mai mic sughit). Deci nu e o problema fizica asupra firelor ca nu pot duce (exclus treaba asta). Singura buba este faptul ca semnalul receptionat vine din alta parte.