anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cod serviciu Netflix

Gabi25
Junior

Bună seara, am un pachet Orange cu internet, TV și voce fix. Pe contul de internet am Netflix inclus în abonament. Am încercat să asociez contul Orange la cel de Netflix. Din MyOrange când încerc asocierea contului mă trimite la Netflix, dar apare o altă adresă de mail pe care nu am avut-o niciodată. Cei de la Netflix spun că există un cont asociat de la 10 decembrie, zi în care cei de la Orange au instalat serviciile. Dar contul MyOrange a fost creat abia pe 16 ianuarie, așa că teoretic nu ar fi putut nimeni să asocieze conturile. Cei de la Netflix ar putea să rezolve problema dacă ar avea codul serviciu Netflix de la Orange, dar aceștia din urmă nu au auzit de așa ceva. Între timp eu am un abonament Netflix de care se bucură altă persoană.Știe cineva cum pot afla codul servicii Netflix din aplicația MyOrange?

1 Soluţie acceptată‚

Perfect, in cazul asta suna din nou la Netflix si da-le codul care apare atunci in pagina. Codul este doar pentru confirmare, de aceea se tot schimba de fiecare data când intri pe pagina. Ar trebui sa te poată ajuta in cazul asta. Sa ne spui daca ai rezolvat. 

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vizualizare soluţie în postul original

8 Răspunsuri 8

RafaHelper
#StarMember

Salut @Gabi25

In My Orange varianta browser/laptop/desktop pe care o accesezi de aici: https://www.orange.ro/myaccount/reshape/netflix

poți vedea abonamentul tau. Daca apeși pe cele 3 puncte vei avea posibilitatea sa resetezi parola contului tau Netflix.

RafaHelper_0-1771273338766.png

Alege opțiunea "Parola Uitata" si vei primi un SMS pe numărul de telefon asociat contului. Umezi pașii din SMS pentru resetarea parolei si vei putea avea access la contul Netflix. De acolo vei putea șterge utilizatori, crea alții noi si poate chiar schimba adresa de email. Sa ne spui daca ai reușit.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Așa am făcut, dar contul Orange este deja asociat cu Netflix de către o altă persoană.

Tocmai ti-am explicat ca daca schimbi parola vei avea acces la cont si apoi e posibil sa poți schimba adresa de email a persoanei respective. Ai schimbat parola? Te-ai putut conectat la cont?

In captura pusa de tine ai si codul de serviciu pe care il căutai 🙂

Gabi25
Junior

Nu pot schimba parola. Iar codul de serviciu se schimbă de fiecare dată când încerc să asociez contul folosind Am uitat parola.

Perfect, in cazul asta suna din nou la Netflix si da-le codul care apare atunci in pagina. Codul este doar pentru confirmare, de aceea se tot schimba de fiecare data când intri pe pagina. Ar trebui sa te poată ajuta in cazul asta. Sa ne spui daca ai rezolvat. 

Gabi25
Junior

Am rezolvat. Mulțumesc frumos!

Cu drag! Te mai așteptam in comunitate!