anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cerere dezactivare TV prin Satelit neprocesata din 28.09.2026 (cu dovada de inregistrare in sistem)

_Maria_
Junior entuziast

Buna!

Rog frumos ajutor urgent cu urmatoarea situatie disperata....

- in 28.09 am fost contactata telefonic de reprezentant Vanzari Orange (am acceptat oferta pentru pachetul Fibra - contract nou din 30.09.2026 -  și am solicitat clar si expres dezinstalarea tuturor serviciilor vechi -- a se verifica inregistrarea apelului de catre Orange);

-  in 30.09 sunt contactata si de catre un agent de teren Orange care imi confirma si verbal si cu un screenshot din sistem ca solicitarea de dezactivare TV prin Satelit este inregistrata ;

- in 06.10.2026 (abia dupa 7 zile de la contract pot folosi serviciile noi prin Fibra si asta dupa mai multe probleme cu activarea si functionalitatea lor - toate aceste situatiile sunt inregistrare cu numar de ordinede Orange), verific contul online MyOrange si observ 2 abonamente active si diferite de TV (prin satelit si prin fibra) ...

-- solicitarea mea vebala si inregistrata de Orange din 28.09. nu a fost procesat si eu achit in continuare 2 abo de TV, 

-- nici cererea agentului de teren Orange din 30.09  nu a fost luata in considerare 

- in 06.10.2026 contactez Djingo si primesc raspuns un raspuns total nepersonalizat : 

Iti multumesc mult pentru numarul comunicat!Pentru a putea ajuta, am inaintat solicitarea de reziliere cu numarul 347466222, urmand ca in decurs de 4 zile lucratoare ( L-V 9:00-18:00 ) sa fii contactata de catre colegii de la Rezilieri pentru a discuta aspectele acesteia.Rugamintea mea este sa astepti apelul dansilor. De asemenea, te rog sa iei in calcul preavizul de 30 zile de la data solicitarii pana la procesare.

.....adica platesc in continuare, nu stiu pentru cat timp , 2 abonamente de TV, dupa multe cereri si solicitari de dezinstalare ...si trebuie sa stau lipita de telefon ca sa raspund la apelul echipei de Rezilieri 

Va rog sa ma ajutati. Multumesc .

26 Răspunsuri 26

_Maria_
Junior entuziast

Mersi de răspuns.

Daca prin chat de referi la Djingo, atunci da am scris și am conversație cu operator uman care a răspuns că " nu are acces la reclamația trimisa pe email" , deci nu are număr de înregistrare...

Altă soluție te rog ? 🙂

MihaiC99
Campion certificat

Este recomandat să faci solicitările prin chat sau telefonic, deoarece conversațiile rămân înregistrate. De asemenea, ceri și numărul sesizării în momentul respectiv.

Daca ai trimis un e-mail, ar fi trebuit să primesti și confirmarea primirii lui. In mod normal, ești contactata la câteva zile de la depunerea sesizării.

Este posibil ca nici o sesizare sa nu fi fost deschisă in acest caz.

Poți deschide o nouă sesizare in care sa reclami că nu ai fost contactată in urma sesizării prin e-mail fapt pentru care ești în situația în care plătești 2 abonamente.

Din experiența mea îți spun că un e-mail nu este suficient pentru a închide în abonament. Am fost sunat de 3 ori pentru a fi programat pentru "închidere". Alte persoane care nu au răspuns la telefon, au confirmat că sesizarea lor a fost anulată.

_Maria_
Junior entuziast

Mulțumesc.

Am scris formal pe email că să rămâna dovada clara cu data și timp....și voi urmări în detaliu până primesc o confirmare și un Nr de înregistrare)

(un exemplu : apelul telefonic inițial cu oferta și pachetul de fibra Orange a fost făcută de un vânzător local care nu a înregistrat apelul ...așa mi s.a explicat in Djingo și uite așa am aflat de altceva...)

DanielaH
Moderator

Salut, Maria!

Sesizarea ta cu numărul 347466222 este în atenția colegilor mei spre verificare și analiză. Îți recomandăm să aștepți să fi contactată de ei și te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Gânduri bune!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

_Maria_
Junior entuziast

Daniela mersi, apreciez răspunsul și ajutorul tau.

Te rog frumos, spune.mi cum aflu Nr de înregistrare la reclamația scrisă din 06.10.2026.

( Reprezentantul uman din Djingo mi.a indicat acum că nu mă poate ajuta pentru că nu are acces la reclamația mea..)

Vrei o confirmare și Nr de inregistare, că să știu că este efectiv preluată și procesata.

Îți mulțumesc.

În 06.10 mai există sesizarea cu numărul 347460094.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

_Maria_
Junior entuziast

Mulțumesc, voi presupune că este reclamația oficială cu privire la probleme constante apărute la derularea procesului de migrare la fibra și situația cu neprocesata cererii de dezinstalare TV prin satelit 🙂

Mii de mulțumiri:)

_Maria_
Junior entuziast

...consultantul uman din Djingo imi indica acum, in scris, ca sesizarea cu numărul 347460094 din 06.10 nu exista in sistem :((

help please

Aceasta sesizare a fost inchisă și, în urma ei, a fost deschisă cea de care vorbeam mai sus (347466222) și care este în atenția colegilor. Nu este necesar să deschizi o altă sesizare, doar să ai puțină răbdare și să aștepți să fi contactată. Mulțumim pentru înțelegere.

_Maria_
Junior entuziast

Multumesc.

347466222 este doar pentru reziliere TV Satelit, dar nu si pentru reclamatia oficiala in scris cu privire la :

- derulare intregului proces migrare la fibra optica si cerere dezactivare TV prin Satelit neprocesata din 28.09.2026.

- cerere de despagubire cum 7 zile de la data contractului nu a fost acces deloc la serviciile noi TV si Internet, din cauza Departamentului Tehnic (lucru confirmat detehnicianul si agentul de teren)

Spune.mi te rog strict pentru aceasta reclamatie care e nr de inregistare. Iti pot trimite pe mail o copie aceste reclamatii.

Multumesc.

347466222 este doar pentru reziliere TV Satelit, dar  nu si pentru reclamatia oficiala in scris cu privire la  :

- derulare intregului proces migrare la fibra optica si cerere dezactivare TV prin Satelit neprocesata din 28.09.2026.

- cerere de despagubire cum 7 zile de la data contractului nu a fost acces deloc la serviciile noi TV si Internet, din cauza Departamentului Tehnic (lucru confirmat detehnicianul si agentul de teren)

Spune.mi te rog strict pentru aceasta reclamatie care e nr de inregistare. Iti pot trimite pe mail o copie aceste reclamatii.

Multumesc.

Revin cu rugămintea de a aștepta răspunsul colegilor. Ei vor adresa toate solicitările. Mulțumesc.

_Maria_
Junior entuziast

ok mersi de rabdare si ajutor 🙂