anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicatia Orange TV Go

mariussruben89
Explorator entuziast
Cine foloseste aceasta aplicatie?
Eu, de multe ori cand nu am disponibil la Tv, pentru ca se uita ai mei la altceva, ma uit pe tableta pe aceasta aplicatie.
E super tare, ca acum pachetul Pro este inclus in grila.
Merge ok, nu am ce zice, am atat pe telefon cat si pe laptop.
De multe ori pun pe un canal de muzică, cand mai sunt la volan, las sa ruleze, fara probleme.
2 Răspunsuri 2

FaraUnID
Campion certificat
Am activat pachetul Family HD Go tocmai in speranta de a putea urmari unele transmisiuni TV atunci cand nu am acces la un televizor. Este frustrant sa platesti pentru un serviciu si sa te intampine mesajul "Aceasta productie nu detine drepturi de retransmisie online" Cea mai recenta experienta de genul acesta am avut-o cand am vrut sa vizionez Romania - Franta la U21 pe TVR iar transmisia nu avea drepturi de vizionare in online. Asta in conditiile in care atat pe site-ul TVR cat si in aplicatia lor se putea vedea meciul in mod gratuit. Inteleg ca aceste aspecte nu tin de Orange, dar poate solicitati si un punct de vedere din partea TVR. Cum se face ca un eveniment nu poate fi vizionat in online in cardul unei aplicatii terte cu plata, invocand drepturi de retransmisie pe online, in timp ce pe site-ul si in aplicatia alora se putea urmari gratuit. Concluziile le trage fiecare...

DanielaH
Moderator
mariussruben89, subiectul Orange TV GO a mai fost dezbătut in Comunitate aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1987458-utilizez-orange-tv-go. Te rugăm să pui această întrebare acolo și puteți continua discuțiile. O sa închidem acest topic. Multumim!