la 03-10-2025 10:25 PM - editat ultima oară la 04-10-2025 09:37 AM de DanielaH
Bună seara..am un abonament cu wireless internet in casă si tv premium canale tv,dar vreau sa renunț la canale tv..cum ați procedat?cum ați făcut?va mulțumesc
la 04-10-2025 12:01 AM
Marius, bun venit in Comunitate!!!
Sa înțeleg că vrei sa renunți la abonamentul tv prin cablu și să rămâi doar cu serviciul de internet fix. Eu cred că nu se poate, pt că aceste 2 servicii alcătuiesc un pachet, Love, care așa se achiziționează, împreună, tv plus internet fix.
Ca să fii sigur, poți apela la chatul din aplicația My Orange și să intrebi acolo dacă poți renunța la serviciul de cablu tv
la 04-10-2025 04:26 AM
Salutare!
De obicei, aceste servicii sunt la pachet și dacă renunți la unul dintre ele, s-ar putea ca prețul să fie destul de mare la servicii luate individual.
Pe deasupra, nici nu cred că se poate , pentru că citisem undeva că te pune să plătești chirie la ont. Nu știu sigur, dar au mai fost discuții pe această temă și se recomandă serviciile la pachet. Dacă ai 2 ani, poți cere o ofertă personalizată și poate mai reduci prețul, dacă despre asta este vorba.
Le poți scrie pe Chat Djingo sau din aplicația My Orange-Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator, după care pui întrebarea.
Baftă multă!
la 06-10-2025 09:49 AM
@Marius839, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
la 06-10-2025 11:09 AM
Salutare!
In principiu, ceri rezilierea serviciului TV si ramanerea activa a serviciului de internet.
Totusi, ar fi bine sa discuti inainte sa vezi daca ai pachet Orange Love si sa vezi daca poti sa "spargi" in doua acel pachet. In cazul in care nu se pot desparti cele doua servicii, va fi necesar sa inchizi pachetul si sa deschizi abonament nou de internet.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor