anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament cu wireless internet si tv - vreau sa renunț la canale tv

Marius839
Începător

Bună seara..am un abonament cu wireless internet in  casă si tv premium canale tv,dar vreau sa renunț la canale tv..cum ați procedat?cum ați făcut?va mulțumesc 

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Marius, bun venit in Comunitate!!!

Sa înțeleg că vrei sa renunți la abonamentul tv prin cablu și să rămâi doar cu serviciul de internet fix. Eu cred că nu se poate, pt că aceste 2 servicii alcătuiesc un pachet, Love, care așa se achiziționează, împreună, tv plus internet fix. 

Ca să fii sigur, poți apela la chatul din aplicația My Orange și să intrebi acolo dacă poți renunța la serviciul de cablu tv 

Vio73
#StarMember

Salutare!

De obicei, aceste servicii sunt la pachet și dacă renunți la unul dintre ele, s-ar putea ca prețul să fie destul de mare la servicii luate individual. 

Pe deasupra, nici nu cred că se poate , pentru că citisem undeva că te pune să plătești chirie la ont. Nu știu sigur, dar au mai fost discuții pe această temă și se recomandă serviciile la pachet. Dacă ai 2 ani, poți cere o ofertă personalizată și poate mai reduci prețul, dacă despre asta este vorba.

Le poți scrie pe Chat Djingo  sau din aplicația My Orange-Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator, după care pui întrebarea.

Baftă multă!

DanielaH
Moderator

@Marius839, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Pololică
#StarMember

Salutare!

In principiu, ceri rezilierea serviciului TV si ramanerea activa a serviciului de internet. 

Totusi, ar fi bine sa discuti inainte sa vezi daca ai pachet Orange Love si sa vezi daca poti sa "spargi" in doua acel pachet. In cazul in care nu se pot desparti cele doua servicii, va fi necesar sa inchizi pachetul si sa deschizi abonament nou de internet.