anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A trecut și data de 23 iulie și Orange nu a terminat reorganizarea grilei tv

Anonim
Neaplicabil

39 Răspunsuri 39

Anonim
Neaplicabil

Aceste posturii apar an grila tv Orange valabilă începând cu data de 15 iulie 2024 

Anonim
Neaplicabil

Corect , nu spun că nu apar in lista din 15 iulie.

Incercam să găsesc o explicație rațională.

Gica53
Junior entuziast

Gata, s-a terminat cu marea reorganizare tv la Orange

Sunt 3 zile de când a murit totul

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Adică nu se mai vede nimic sau cum?

Ai dat o rescanare la toată grila?

Gica53
Junior entuziast

Sunt 4 posturi tv care nu se vad pe cablu Oroc  sunt trecute pe noua listă valabilă din 15 iulie văd că de pe 15 iulie Orange nu mai mișcă nimic probabil sunt supărați după datele cu câți clienții au după jumate de an și rezultatele nu sunt bune deloc sunt pe minus perd clienții la telefonie mobila  an continu 

Vio73

Probabil încă nu s-a terminat! De asemenea, probabil că nu este peste tot la fel, pentru că fostul Oroc are și grilă digitală și analogică, iar ORO, doar digital. Dar oricum, sunt destul de apropiate și asta cred că este ceva destul de bun!

Gica53
Junior entuziast

Sunt pe grila tv digitala Oroc nu analogic 

Vio73

Și ce posturi zici că nu sunt în grilă?

Anonim
Neaplicabil

Salut Gică,

Avem un topic identic deschis recent în care se prezintă aceeasi problema.

Sa așteptăm răspunsul.

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/a-trecut-%C8%99i-data-de-23-iulie-%C8%99i-orange-nu-a-terminat/td... 

Eu cred că aveți o oferta ce include o grila locala ce nu include acele canale.

Gica53
Junior entuziast

Nu este nici o grila locala posturile tv ancep cu numărul 1 ProTV 2 antena 1 și mai departe nu e grila locala e rețeaua de fibra Orange preluată de la Telekom 

Anonim
Neaplicabil

1000008962.jpg

 In aceasta grila nu sunt incluse aceste programe descrise de tine.

Nu înseamnă că este și neapărat cazul tau.

Gica53
Junior entuziast

Și grila afișată de Orange cu posturile valabile din 15 iulie ce înseamnă este scrisa aiurea sau nu se face unificarea grilelor Oro și Oroc 

Vio73

Știu că sunt de la 900 în sus acele posturi locale. Oricum, sunt  cam toate incluse, inclusiv Prima și Eurosport 4k, s-a făcut o reașezare tematică, deci sunt cam la fel grilele.

Anonim
Neaplicabil

Zoom tv melos tv Da Vinci tv Profi 24 tv 

Vio73

Posibil ca cele 3 să urmeze a fi scoase din grilă ( așa am citit pe unele bloguri), iar Profi 24 este canal local, din Curtea de Argeș parcă. Eu îl am, pentru că sunt din Pitești!