anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Review] Xiaomi 15

alex213
Junior

Review Xiaomi 15 – după o perioadă de utilizare

Am trecut la Xiaomi 15 de câteva săptămâni și până acum sunt, în mare parte, mulțumit. Telefonul arată foarte bine – are un design modern, e subțire și ușor, iar ecranul este clar, cu culori vii și luminozitate foarte bună, inclusiv afară.

Plusuri:

• Performanță foarte bună. Se mișcă fluid în orice aplicație, inclusiv jocuri mai grele.

• Ecranul AMOLED cu refresh rate mare chiar face diferența la scroll și video.

• Camera principală scoate poze excelente, mai ales ziua. Culori naturale și claritate bună.

• Încărcare rapidă – de la 0 la 100% în aproximativ o oră.

• MIUI (sau HyperOS, dacă ai update) e foarte personalizabil, dacă îți place să umbli prin setări.

Minusuri:

• Se mai simte căldură la jocuri sau filmare mai lungă.

• Bloatware (aplicații preinstalate inutile) – trebuie să le dezinstalezi dacă nu le folosești.

• Camera de noapte e decentă, dar nu se compară cu ce oferă telefoanele flagship mai scumpe.

• Nu are încărcare wireless

Per total, Xiaomi 15 e un telefon echilibrat, cu performanță de top la un preț mai accesibil. Dacă nu te deranjează mici compromisuri, merită.

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Salut,

Xiaomi Mi 15 are încărcare wireless, cel puțin din descrierea de aici.

As avea anumite rezerve legate de GSMArena. Nu prea le nimeresc pe toate.

Huawei Nova 8i are NFC, desi GSMArena zice ca nu are.

Screenshot_20250611_071635.jpg

Functia este confirmată de multe situri inclusiv Xiaomi.

https://www.mi.com/ro/product/xiaomi-15/ 

1719.jpg

Nu te contrazic. La un moment dat, parca Huawei Mate 10 Pro era declarat pe GSMArena dual sim dual standby, pe site-ul Huawei ziceau doar dual sim, dar, in practica, era dual sim dual activ (functie care nici acum nu e foarte intalnita). Poate ar fi bine o verificare specifica la modelul colegului ar fi ideala.

De asta am și menționat acest lucru.🙂

Așteptăm o confirmare din partea colegului.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Are încărcare wireless și baterie foarte bună. Dar la partea de încărcare, mi se pare mul mai lent decât ale mele 12 T pro și 13 T pro, care se încarcă în vreo 19-20 minute.

În rest, pare ok, doar prețul mi se pare cam piperat. Să-l folosești cu plăcere! 

MihaiC99
Campion

Prețul este OK având în vedere raportul preț calitate. In ceea ce privește sistemul, atât timp cât se permite dezinstalarea/dezactivarea aplicațiilor nedorite nu mă deranjează. La 90 W încărcarea ar trebui sa se realizeze între 45-50 minute.