la 13-10-2025 04:36 AM
Astazi, Orange, fara aplicatia My Orange, ar fi pustiu. Păi, in My Orange imi platesc factura, verific factura, descarc factura daca am nevoie, ma joc Pinata ... verific info despre abonament, minute, GB, etc., urmaresc informatii publicitare despre noile produse, oferte si multe alte functii pe care nu le am accesat, ca nu am avut nevoie momentan, dar sunt acolo ... eSIM, Tv. Pe langa astea, am si abonament la Antena play, prin Orange, ca ne uitam la Insula Iubirii,iar acum la MediCool si altele. Este o aplicatie foarte buna, bogata in servicii, intuitiva, care pe mine ma ajuta in principal la plata si gestionarea facturilor, activare/dezactivarea obtiunilor, verificarea informatiilor noi, cat si contactul cu echipa de suport ... dar este foarte dezvoltata dupa parerea mea, nici nu stiu sa accesez toate functiile din aplicatie si pentru asta, felicitari! Pe mine ma ajuta mult, imi este Dumnezeul Orange, de aici imi culeg toate informatiile necesare! 🙏
13-10-2025 05:42 AM - editat 13-10-2025 06:27 AM
O aplicație foarte utila! Folosesc în proporție de 90% aplicația deoarece este foarte ușor de accesat și oferă mai multe avantaje.
la 13-10-2025 06:16 AM
Salutare!
Mărturisesc faptul că eu fac asta de peste 10 ani, dar lucrurile s-au perfecționat în timp!
Mă bucur pentru experiența ta!
la 13-10-2025 10:12 AM
Factura o plătesc prin My Orange de când a devenit disponibilă online, am scăpat de grija de a merge la banca/Orange shop pentru plata acesteia. Pinata party este o modalitatea grozavă de a pierde timpul în mod digital. Succes echipei și să adauge cât mai multe opțiuni în final.
la 15-10-2025 06:40 PM
Faci tot ce spui daca ești abonat Orange daca ești de la fostul telekom este an continuare o bătaie de joc aplicația my Orange pentru abonații Orange de la fostul telekom
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor