anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre Reno14?

dorulete
Junior

Ce părere aveți despre Reno14 care este acum la ofertă? M-ar interesa să citesc un review real de la cineva care l-a folosit măcar două săptămâni. Ideal ar fi să aflu cum este trecerea de la iPhone IOS la acest telefon / versiunea de Android. 

multumesc!

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salutare!

Mai exact, ce anume te intereseaza si cu ce IPhone faci comparatie? Nu de alta, dar seria Reno este, in general, din zona medie, iar IPhone... cam e in alta liga, chiar si 16e. 

Legat de trecerea de la IOs la Android difera de la persoana la persoana (si de la aparat la aparat). Eu am trecut de la IPhone SE (primul model, cel de 2016) la Huawei Nova 8i (fara google) si setarile implicite m-au ajutat sa fac trecerea destul de usor. Evident, am aceleasi setari cu sageti, buline si liniute in partea de jos (butoanele de navigare), dar m-am obisnuit fara. Colegii care folosesc IPhone de ani de zile s-au jucat putin, dar nu s-au lipit (ma rog, dependenta de ecosistemul Apple si-a cam spus cuvantul).

dorulete
Junior

Eu am un iPhone 14 și bateria nu mai ține. De aceea mă gândesc să folosesc oferta Orange. 

Experienta la prima mana nu am, dar cei din jurul meu care au Oppo nu prea se plang de el, dar nici nu prea le folosesc ca un varf de gama. Incearca sa vezi ce anume folosesti pe IPhone si este obligatoriu la Oppo.

De retinut:

• iMessage si FaceTime nu vor functiona (sunt servicii exclusive Apple...)
  • Watch (ceasul celor de la Apple) stiu ca nu se va conecta cu alte produse in afara de telefoanele Apple. Nu sunt sigur de AirPods (castile) si celelelate conectabile Apple daca se vor conecta la alte prodse in afara de cele Apple.
  • Anumite atribute specifice Apple nu vor fi disponibile 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Văd că are bateria de 6000 mAh pe GSM arena, deci trebuie să fie foarte ok.

Ai ceva detalii despre produs aici .

Și eu zic și cred că e ceva bun. Nu am telefonul, dar am avut și am destule chineze , care sunt destul de ok în raportul calitate preț. Părerea mea că la unele plătești foarte mult doar pentru brand, dar nu vreau să intru în polemică cu nimeni.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Vad ca a apărut un review pe Zona IT: