anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Mi Mix Alpha, noul super telefon de la Xiaomi!

teacher_
#StarMember
Are ecran pe toate laturile fiind primul telefon care se laudă cu un ecran cu raport ecran-corp de 180,6% şi având și o cameră de 108 megapixeli, printre altele...
https://m.go4it.ro/telefoane-mobile/xiaomi-mi-mix-alpha-un-telefon-pur-si-simplu-impresionant-are-ecran-pe-toate-laturile-si-camera-de-108-megapixeli-18411471
Ce părere aveți despre el?
17 Răspunsuri 17

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
FaraUnID ”Trebuie daramat mitul conform caruira daca un telefon are camera de 'nspe mii de Mpx, automat face si poze de "sta matza in coada" - Total Fals.” Superb spus, însă din păcate majoriteatea persoanelor numără megapixelii și îi asociază cu performanța camerei. Dacă ar fi așa, un Redmi Note 7 de 200$, cu o cameră de 48 MP, face poze mai bune decât un Samsung Galaxy Note 10+ sau iPhone 11 Pro Max, lucru evident fals.

Florin_D
Cunoscător certificat
Sunt curios dacă acest proiect o sa devină realitate! Pana acum au tot fost diferite proiecte in trecut, dar nici unul nu a realitate sau in producție in masa. Este adevărat ca acum este din ce in ce mai probabil sa vedem un astfel de telefon privind puțin către telefoanele pliabile care acum câțiva ani erau doar o randare pe undeva! Eu urmăresc cu interes acest proiect și sunt curios ce se va întâmpla in viitor.

Jay
Campion certificat
E ca un mini tv cu mai multe fete, se pot uita mai multe persoane in acelasi timp la un film, dar, nu la pretul asta.. P.S. Eu n-am primit mail cu notificarile de la subiectul asta, ca as fi fost de acord.. suntem, suntem 😄