Si mie imi suna mai degraba a problema de telefon decat de SIM/retea.
Poti sa setezi agenda sa foloseasca un singur set de contacte (telefon sau sim, dar nu ambele)? Doar pentru teste.
De asemenea, problema se manifesta cu aceleasi persoane? Sau random? Ce vreau sa spun este: sunt acelasi persoane cele care sunt "mixate"? Adica e mereu persoana X "confundata" cu persoana Y? Sau se poate sa fie aceeasi persoana X confundata cu o persoana K de exemplu?
De asemenea, daca suni tu persoana respectiva, ce nume iti apare? Apare corect? Apare mereu acelasi?
De obicei problemele de genul asta, in experienta mea, se datoreaza faptului ca o persoana e trecuta in mai multe locuri in memorie. Numele persoanei e afisat in functie de numar.
Dar iti dau un exemplu: daca o persoana e trecuta cu doua nume diferite, dar acelasi numar, majoritatea telefoanelor vor afisa numarul, chiar daca persoana respectiva are alocat si un nume. Pur si simplu pentru ca nu stie pe care sa-l aleaga. Acuma, in cazul tau, se poate ca problema sa fie alta. Dar ce vreau sa spun e ca mie in continuare imi suna a problema de telefon.
Daca ai cumva un alt telefon la indemana, poti testa cu el. Daca se reproduce, inseamna ca cel mai probabil, problema nu e de telefon. Daca nu se reproduce, inseamna ca este de la telefon.
Nu stiu daca telefonul asta are pe undeva revenire la setarile din fabrica. Daca are, si daca nu e o problema sa pierzi toate setarile si informatiile de pe el, poti incerca si o revenire la setarile din fabrica.
Dar inainte, si daca ai posibilitatea, incearca pe un alt telefon, ca sa confirmi ca problema e de telefon, inainte sa te apuci sa stergi tot.
🙂