anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Retur produs cu ambalaj deteriorat

marioaramotresc
Vizitator

Bună seara, am cumpărat o pereche de casti de la Orange și nu merg cum ma așteptam. Întrebarea mea e, as putea sa le returnez chiar dacă are cutia rupta?

2 Răspunsuri 2

FLo1
#StarMember

Conform detaliilor Orange disponibile aici, ”Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului. Produsele achizitionate din magazinul online Orange pot fi returnate si in magazinele proprii Orange Romania, de luni pana vineri, intre orele 9-18, cu exceptia produselor achizitionate cu plata in rate Orange, produse care pot fi returnate doar prin curier (aceeasi modalitate prin care au fost livrate initial clientului), prin anunt prealabil la Serviciul Clienti 300 sau email catre adresa magazinonline@orange.ro.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Nu știu ce să zic, nu scrie nimic despre ambalaj. Ai mai multe detalii despre dreptul de retur aici . Eu cred că nu vor fi probleme, dar încearcă să faci ambalajul cât mai aproape de cum a fost.

Succes!