anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Recomandari smartwatch / pareri smartwatch Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE

Jay
Campion certificat

Salut!
Dupa lupte seculare, imi trebuie sau nu-mi trebuie, pot sa respir si fara, dar parca nu mi-ar sta rau si uneori ar fi fost bun unul din asta, in cateva situatii, am inceput sa ma gandesc mai serios la una bucata smartwatch..

Din ce am gasit pe net, pare ca Watch 5 Pro ar fi pentru mine.. insa nu ar strica niste pareri de la cine l-a avut, testat, sau se pricepe mai mult decat mine. 

Au fost situatii cand ar fi fost bun un smartwatch, pentru a nu avea grija telefonului, din acest motiv am zis ca trebuie sa fie varianta LTE, sa fie putin independent, chiar daca pentru asta va trebui sa activez number share. Si bineinteles ca trebuie sa reziste bateria cat mai mult posibil iar acest model pare sa fie unul dintre cele mai in regula. Nu ma supar nici de alte recomandari, doar ca folosesc Samsung de mai bine de 10 ani si sistemul android mi se pare foarte intuitiv.. recunosc, m-am uitat acum o viata la Iphone si nu mi-a placut, asa ca n-am mai revenit asupra deciziei. Cu siguranta exista si la Huawei ceva bun, insa, din nou, am testat mai demult un telefon si mi s-a parut cumva peste mana, probabil si pentru ca deja foloseam de ceva ani Samsung. 

Nu ma intereseaza sa masoare multi parametri sau sa aiba nu stiu ce chestii de top, insa ma intereseaza sa fie android, sa fie rezistent la apa, sa reziste mult bateria si sa poata fi folosit fara a fi conectat la telefon prin BT, si, bineinteles, sa nu cedeze dupa cateva luni ci sa se comporte bine in timp... cat mai mult timp 🙂.

Orice recomandare a ceea ce ati testat si/sau folosit este binevenita, mail ales daca dispozitivul recomandat este compatibil cu Samsung, insa daca stiti mai multe despre acest model ar fi si mai bine. Stiu ca Samsung a ajuns la Watch7, dar, avand in vedere ca n-am avut niciodata un smartwatch, nu tin neaparat sa il iau fix pe ultimul.. de anul asta proababil, ca la anul ii mai punem un punct si mai scoatem un model 😈.. in plus, tin foarte mult la o baterie cu mai multe ore de autonomie. 

Multumesc!

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Salutare! 

S-au lansat GT-urile de la Huawei zilele trecute. Aruncă un ochi să vezi ce au lipsă pentru nevoile tale.

Nu sunt sigur dacă se mai întâmplă, dar parcă la ceasurile Samsung era necesar un telefon Samsung pentru activare / configurare și apoi se puteau folosi și cu alte telefoane. 

Jay
Campion certificat

Chiar aveam un mail necitit de la Huawei cu lansarile.. daca am retinut bine din ce am citit acum, intr-adevar tine foarte mult bateria, cam banuiam asta, am vazut un singur model comparabil la pret cu Watch5 PRO LTE, insa cred ca se poate raspunde doar daca este conectat prin BT la un telefon.. si una dintre conditiile care ma intereseaza este sa pot pleca undeva doar cu ceasul.. mai studiez, poate imi scapa ceva.. 

Vio73
#StarMember

Bună @Jay,

Eu folosesc Xiaomi Mi wach de prin 2021 și sunt foarte mulțumit!

Acum depinde și de pretențiile/ așteptările tale, dar și de buget.

Alegerea îți aparține, desigur!

Anca07
#StarMember

Buna @Jay

Da, un Samsung Watch Galaxy PRO5 ar fi si alegerea mea datorita unei autonomii de minim 2 zile chiar 4 in functie de cum este folosit. Nu spun din proprie experinta, deoarece raman adepta ceasurilor clasice care doar sa imi arate cat este ora sau si mai bine sa vad un mecanism cand face acest lucru, si mai mult decat atat, sa fie parte din colectia mea:D

Spun despre modelul ales de tine ca este unul ok, raport calitate pret, insa are si un downside, daca il vei folosi cu esim, vei avea ceva surprize, deoarece ii va incetini timpul de raspuns si va avea freeze destul de des (il detine un prieten si cu el am vorbit despre acest model).

Si inca ceva, va mai primi update uri probabil inca vreo 2 ani, dupa care probabil va trebui sa treci la un model mai nou.

Mult succes in alegerea pe care o vei face!

Zi minunata si cu soare!☀️

Jay
Campion certificat

Multumesc Anca 🙏

Da, foarte deranjanta politica asta de a transforma orice dispozitiv intr-unul de unica folosinta, prin neacordarea de update-uri.. exagerez, stiu, dar nu foarte mult 😁.. eu obisnuiesc sa am colectie de telefoane vechi.. inca utilizez un A3 insa fara sim, pe care i-am instalat mamei cateva aplicatii, gen card de tichete sau de pe la magazinele pe unde face shopping, sa fie la curent fara a renunta la telefonul ei cu butoane.. si se conecteaza la reteaua wi-fi acasa sau la magazin.. asa ca, probabil, as fi in stare sa iau un smartwatch sa-l folosesc forever.. 

Din ce am reusit sa gasesc pe net, pare ca modelul asta se poate utiliza doar cu tehnologia esim, nu ar avea slot pentru sim normal.. imi poti confirma asta, te rog? Am vazut ca ai mentionat despre esim, insa in mintea mea pot fi 2 motive pentru asta 😁.. si intreb sa ma asigur ca am inteles varianta corecta. 

 

Da, si eu sunt la fel de vehementa vis-a-vis de acest aspect, insa, probabil ar da faliment daca nu ar face asta🤣

Cat despre esim, da, iti confirm si ca doar varianta LTE are esim.

In rest, raman la ceasul meu clasic😬

Zi faina!☀️

Jay
Campion certificat

@Anca07, multumesc pentru informatia despre freeze, o consider importanta, daca aleg, macar sa fiu informata.. probabil pentru ca are bateria mai buna, l-au lasat fara slot pentru sim normal.. de undeva trebuia sa ia 😂.

Multumesc, asemenea! ☀️