la 24-10-2023 02:22 PM
Buna! Sunt in cautarea unui smartphone potrivit pentru copilul de 11 ani jumatate, mi-am facut curaj sa scriu aici pentru ca am vazut o postare similara. Dar eu am alte cerinte.
Copilul nu este interesat sa joace jocuri (si nici nu ne dorim sa fie). Vrem un telefon simplu, pe care sa aiba cateva aplicatii (aplicatii de pictat, Voxa, Whatsapp, Family Link), sa faca poze acceptabile si bateria sa nu i se consume intr-o jumatate de zi. As dori sa fie putin mai mic, sa ii incapa in borseta/buzunarul de la blugi, am impresia ca telefoanele de azi sunt din ce in ce mai mari, cel putin cele ceva mai ieftine (noi avem Huawei nova Y70 respectiv Nokia G11, si sunt considerabil mai mari decat cele pe care le-am avut inainte, tot Nokia si tot Huawei).
Nu as vrea sa depaseasca suma de 400-500 RON. Nu urmeaza sa il foloseasca zilnic (speram noi), ci doar prin excursii, ocazional la scoala/la cursuri unde unii profesori le cer sa vina cu telefonul in diverse situatii, cand se intoarce de undeva fara noi etc. A mai avut un telefon Alcatel 1C 2019, tot pentru excursii, mie mi-a atras atentia Altcatel Pixi dar nu pare sa mai fie disponibil acest tip de telefon.
Multumesc mult pentru ajutor!
la 26-10-2023 08:03 PM
Buna Mihaela,
Iti recomand cu toata inima un Huawei P20 Lite. Este mic, discret, subtire, fin, si se misca impecabil!
Ca si buget, variaza in functie de unde este achizitionat.
Seara faina!🌙
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor