anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pierdere semnal Nokia G60

Virgil112
Începător

Am probleme cu un telefon Nokia G60 .

Am observat că atunci când are 20% baterie își pierde semnalul iar pentru as reveni îl trec pe mod avion și când revin înapoi își revine .

Acest lucru se întâmplă și în zona Deva -Ilia  și prin judetul Alba când merg pe autostrada dar acolo nu mai contează bateria  .

Vă mulțumesc anticipat 

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

@Virgil112, este o situație recentă sau persistă de mai mult timp? Ai încercat să faci o probă cu SIM-ul într-un alt teefon?

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Eu cred că ține exclusiv de telefonul respectiv, dacă rămâne fără semnal doar când ajungi la un anumit nivel al bateriei și apoi își revine.

Poate după un update de soft, își revine.

Eventual, ia legătura cu suportul de la Nokia și poate te ajută ei cu ceva. Vezi și să nu fie cumva așa setat!

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Virgil112 : Bun venit în Comunitatea Orange. În mod normal, dacă problema se reproduce recurent DOAR la acel nivel al bateriei (20%), atunci poate fi o opțiune (chiar și implicită) din telefon de reducere a puterii semnalului pentru economisirea bateriei. În general ar fi trebuit să se activeze sub 10%. Și da, printr-o reinițializare (sau trecere prin mod avion), de obicei își revine sau dacă reîncarci bateria. Telefonul fiind 5G, cu siguranță 5G-ul va fi ”tăiat”, dar ar fi trebuit să fie ok pe 4G.

Anca07
#StarMember

Buna @Virgil112 

Ai reusit sa afli cauza lipsei semnalului pe Nokia G60?

Ai reusit sa aplici sfaturile primite aici?

Totodata iti recomand sa verifici setarile telefonului, si daca ai activata economisirea energiei, atunci aceasta lipsa de semnal, asa cum a sugerat si Flo1, poate fi si din aceasta cauza.

Te asteptam cu mai multe detalii. 

Seara faina!🌙

Mâine o să merg pe acel traseu și o sa verific ,am anulat din setări sa nu mai treacă de la 5G la 4 G

alexeugeniu
Explorator

Salutare @Virgil112 

Nokia din păcate nu mai este ce a fost nici ca semnal și nici ca soft.

Îți recomand să te axezi pe alt brand ca ex. Motorola/Samsung.

Poți face teste pe zona respectivă cu cineva care deține aceste branduri.

Mult succes!

Un Nokia "reinventat" (model mai nou cu taste) are semnal mai slab și cu baterie mai slabă decât model similar dar mai vechi. Exemplu Nokia 110 sau 235: mult mai slabe cele noi comparativ cu cele vechi. 

Era o vorbă: "oldies but goldies" 🙂