anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mai comercializeaza Orange telefoane codate/ blocate in retea?

RafaHelper
#StarMember
Salutare!
Sunt curios daca Orange mai comercializeaza telefoane codate in retea?
Eu am un telefon Orange Klif acasa care este blocat in retea. Ultimul telefon cumparat de la Orange nu a fost codat.
Voi aveti telefoane codate in Orange acasa, sau stiti ce modele vin codate in acest moment?
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
În momentul de față, cu excepția telefoanelor Apple, niciun telefon comercializat de Orange nu mai este codat in rețea.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Miha_Z
#StarMember
Si eu am achizitionat Iphone-uri de la Orange si fiind codate in momentul in care doream sa le vand, trebuia sa reduc din pret. Codarea in retea scadea considerabil valoarea lui ca produs SH.

Vio73
#StarMember
@Răzvan, Eu am și necodate. Chiar celălalt B 525 e necodat și e luat chiar de la Orange.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Chris_t
Explorator
Oare codarea IPhone e valabila și pentru modelele cu eSim? Pot folosim plan eSim de la Orange și un nanoSim de la alt operator!

Vio73
#StarMember
Nu știu dacă poți folosi tehnologia respectivă pentru alt operator pentru că, în cazul în care ai probleme, trebuie apelat la ei. https://www.orange.ro/help/ce-trebuie-s-fac-dac-nu-pot-activ-esim-ul-9688
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.