Eu prefer husa pe spate si folie pe fata, originale sau nu, ideea e sa fie ce trebuie. Uneori le iau de la taraba din piata sau de pe olx, dar huse mai iau si de la magazinul oficial Huawei. Întâmplător, acum am huse de la Huawei, adică originale, dar, sa fim serioși, toate sunt "made in China", indiferent de unde le-ai cumpăra.
🙂 Huawei nu vinde oficial decat folii de plastic, nu de sticlă. Acum am folie de sticla atat pe Mate10lite, cat si pe Mate20lite... juma de an-1 an am pastrat folia de plastic cu care venise fiecare. Mai bine puneam eu folia de sticla, ca am ceva experienta
🙂 , tipa de la care le-am cumparat mi-a lasat ceva aer pe mijloc, dar nu e sesizabil decat cand e ecranul stins. Pe un P10lite, care acum e la mama, am pus o folie de silicon de tip Alien. Husele de tip carte nu ma "coafeaza", mi-e incomod cu asa ceva. Oricare ar fi pretul telefonului, e bine sa ii asiguri un minim de protectie.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!