la 20-11-2024 01:23 PM
Deci întrebarea ar fi cum se calculează suma maximă pe care e Orange dispus sa o împartă la 24 de luni fara sa iti ceară garanție. Cineva mi-a zis ca ar fi gen cat ai plătit in ultimii 2 ani. Gen daca ai plătit 6 euro ar fi 6x24=144 dar suma asta mi se pare mica de aia nu cred ca e chiar asa, mai ales ca stiu ca am trimis acum câțiva ani pe cineva sa se proteze la Orange si a primit telefon in rate de 400+ euro fara sa puna garanție de 200-300 euro.
Mulțumesc pentru posibilele răspunsuri.
la 20-11-2024 02:32 PM
Salutare!
Nu știu dacă este o formulă magică, dar este vorba despre istoricul tău, valoarea abonamentului, dacă ai plătit la timp ratele anterioare, etc.
Ai ceva detalii aici , mai jos în paginâ, la ,, Întrebări frecvente " și în poză.
Baftă!
20-11-2024 02:59 PM - editat 20-11-2024 03:00 PM
Salut,
Daca te interesează un produs in mod special poți face o simulare in magazinul online Orange (fiind logat).
la 20-11-2024 06:03 PM
Salut!
Eu stiam ca suma maxima este undeva pana in 1000 €, insa este posibil sa conteze si istoricul tau de client, bun platnic, abonamentul pentru care optezi, etc..
Ce pot sa spun este ca am de achitat in 24 de rate suma de ~ 3000 de lei.. dar si 4 abonamente pe numele meu. Daca as incerca sa iau acum un telefon in rate, de exemplu S24, eu avand deja o rata, mi-ar permite, in functie de abonamentul ales o rata intre 19-125 lei, insa 125 ar insemna sa aplic pentru abonamentul cel mai scump si n-as face asta, pentru ca nu am ce sa fac cu acel abonament.
De asemenea, daca tu ai abonament de 6 € acum, nu cred ca poti lua in rate, insa poti opta pentru alt abonament. un pic mai mare. Abonamentul curent, din ce am vazut, indiferent care este, nu e compatibil cu plata in rate.
la 20-11-2024 07:06 PM
Da stiu ca la abonamentele promoționale sau de retenție nu se poate lua telefon in rate pe factură. Am avut o discuție ipotetica cu o cunoștință care are abonament si era vorba de schimbarea telefonului si el zicea ca la anul o sa isi faca abonament nou daca o sa găsească telefon care merita cumpărat de la O, sa il ia telefon nou in rate. Si de aici a venit curiozitatea
21-11-2024 07:59 AM - editat 21-11-2024 08:02 AM
Eu am trecut de la abonamentul de 10 euro la cel de 11.. insa, cu reducere achit 9 euro, prelungirea a fost facuta online si asta a foat oferta la momentul acela...
La acest abonament am achiziționat un Samsung Flip 6, insa am avut ceva puncte oty, din acest motiv prețul final a fost de ~3000 lei... cea mai frumoasa perioada, OM 🙂
la 21-11-2024 08:24 AM
Salut!
Suma maximă care se poate eșalona fără garantie depinde de mai mulți factori și diferă de la un client la altul. Aceasta este determinată atât de plățile lunare din ultimii doi ani, cât și de gradul maxim de îndatorare asociat contului. Gradul de îndatorare este calculat automat pe baza vechimii, istoricului de plăți și abonamentului actual.
Practic, dacă ai fost client de încredere și ai un abonament stabil, este posibil să primești o sumă mai mare pentru eșalonare. De exemplu, în cazul pe care l-ai menționat, persoana respectivă ar fi putut beneficia de un grad de îndatorare mai mare datorita vechimii și/ sau istoricului bun cu Orange. Dacă vrei sa știi exact suma maximă disponibiă pentru tine, poți verifica acest lucru în momentul plasării comenzii, iar sistemul iți va afișa automat un mesaj pop-up cu detalii.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor