la 23-11-2025 01:50 AM - editat ultima oară la 23-11-2025 07:05 AM de delfinas
Redmi Note 14 Pro 5G
23-11-2025 02:46 AM - editat 23-11-2025 02:47 AM
Faptul că nu ai primit încă update-ul pe luna noiembrie pe telefonul tău este o situație normală și, de obicei, nu indică o problemă cu telefonul tău.
Actualizarea există deja și Xiaomi a început chiar în aceste zile să distribuie un update masiv (HyperOS 3 bazat pe Android 16) pentru acest model.
Pot exista mai multe motive pentru care nu a ajuns încă la tine acest update:
- lansarea se face în "valuri", se trimite la un procent mic de utilizatori și, daca nu sunt feedback-uri negative, se merge mai departe;
- dacă ai cumpărat telefonul printr-un abonament la Orange sau alt provider telecom, actualizările durează mai mult, pt că după ce Xiaomi lansează softul, operatorul trebuie să îl testeze și să îl aprobe pentru rețeaua sa. Acest proces adaugă adesea o întârziere de 2-4 săptămâni față de modelele cumpărate "la liber".
- Versiunile de soft diferă în funcție de regiune. Versiunea Global (MI) primește de obicei update-urile prima. Cea Europeană, pe care o au majoritatea telefoanelor vândute oficial în România, primește update-urile puțin mai târziu, din cauza reglementărilor UE (GDPR, etc.).
Ca atare, trebuie un pic de răbdare, probabil că în 2 săptămâni actualizarea va ajunge și în telefonul tău.
la 23-11-2025 03:08 PM
Pe luna octombrie,......... . ...
la 23-11-2025 03:27 PM
În cazul dispozitivelor Xiaomi, actualizările pentru patch-urile de securitate nu sunt livrate lunar, ci, de regulă, la un interval de aproximativ trei luni.
la 23-11-2025 06:24 AM
Salutare!
Dacă sunt telefoane luate de la un provider, evident că softul acestora poate fi costumizat și poate dura ceva mai mult până se va face upgrade. Dar oricum se va face, fără probleme, pentru că așa și-a propus producătorul și asta se va întampla.
Baftă!
23-11-2025 08:42 AM - editat 23-11-2025 08:52 AM
Salutare!
Am observat pe mai multe site-uri specializate în ROM-uri și actualizări de firmware că a fost deja lansată noua versiune de software pentru varianta Globală (MI) a dispozitivului. Ca să verifici exact ce versiune rulează telefonul tău în prezent, accesează meniul Setări → Despre telefon și verifică numărul versiunii HyperOS și codul regional asociat (de exemplu: MI, EU, IN, TW, RU).
În mod obișnuit, după ce apare actualizarea pentru versiunea Globală, producătorul începe treptat să distribuie și update-urile destinate celorlalte regiuni, precum EU (Europa), TW (Taiwan), ID (Indonezia), IN (India), RU (Rusia) etc. Aceste lansări sunt făcute etapizat și pot dura de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de politica fiecărei regiuni și de verificările suplimentare pe care le fac echipele locale înainte de a aproba actualizarea.
Totuși, dacă telefonul tău folosește o versiune de software personalizată de un operator, cum ar fi varianta costumizata de Orange, este normal să existe întârzieri mai mari. Operatorii introduc propriile ajustări, ceea ce face ca procesul de aprobare al update-ului să fie mai lent comparativ cu versiunile standard. În aceste cazuri, actualizarea poate apărea chiar și cu câteva săptămâni după ce este lansată pe canalele oficiale pentru versiunea Globală sau Europeană.
la 23-11-2025 11:02 AM
Salut @gitzaa,
De ce iți dorești sa primești acest update mai repede?
la 24-11-2025 11:27 AM
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor