anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comparatie intre Samsung A30 sau Huawei P30 lite

Lylylylyana
Începător
Samsung a30 sau Huawei p30 lite ??? Care este mai bun ???
24 Răspunsuri 24

Florin_D
Cunoscător certificat
Să fiu sincer, cum a spus și @Romeo, până Huawei își rezolvă problemele cu google, aleg Samsung! Am mai spus-o, eu cel puțin sunt destul de dependent de aplicațiile și serviciile google așa că prefer aplicatiile

Fost Membru
Neaplicabil
Pe modelele deja existente în piață nu există problema de a nu mai avea acces la aplicațiile Google, doar pe cele care urmează să fie lansate.

Razvan
#StarMember
Fiindcă Huawei nu are probleme cu serviciile Google la telefoanele deja lansate, am mai cumpărat un telefon P30 în decembrie 2019.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vio73
#StarMember
Am Huawei P 30 din decembrie 2019 și are toate serviciile google disponibile, ca și Samsung.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Florin_D
Cunoscător certificat
@vio73 P30 cel din 2019 decembrie este doar un fel de facelift, practic este acelas telefon care a venit cu android 10 plus ca si modelul nonfacelift 🙂 a primit update la android 10. Practic licenta google pentru p30 o aveau cei de la huawei plus ca personal cred ca a fost un tertip pentru a acapara o parte din potentialii clienti. Problemele huawei nu s-au stins inca si nu cred ca se vor stinge prea curand in scandalul cu Trump si cu google! Dovada clara Seria Mate30 care au venit fara suport google.

Ascary
Campion certificat
Am pipăit si eu un P30 ieri intr-un Orange shop. Foarte frumos telefonul,se aseaza bine in mana.Culorile deosebite si stralucirea ecranului sunt primele care iti atrag atentia. Probabil ca diferentele față de Samsung apar in hardware fiindca asa zici ca-i Samsung,sau mă rog,invers 🙂

Vio73
#StarMember
Ți-am zis, mie îmi place cum stă la semnal și la baterie, în principal.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Dar fotografii ai facut cu el? M-ar interesa cateva macro,asa de comparație. O floare,o insecta (e mai greu acum iarna,dar poate gasesti)

Vali
Junior entuziast
P30 lite și A51 eventual!

Vio73
#StarMember
Ar fi mai aproape de adevăr!