anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce păreri sau opinii aveți despre căștile Huawei Freebuds 3?

Fost Membru
Neaplicabil

Sunt curios dacă cineva din comunitate are aceste căști și ce ne poate spune despre utilizarea zilnică în general.

Merită investiția?

Prezentarea oficială mai jos:

https://consumer.huawei.com/ro/accessories/freebuds3/

20 Răspunsuri 20

Miha_Z
#StarMember
Eu nu folosesc casti, nici macar pe cele ale telefonului. Oricum mi se pare exagerat de mult 800 Roni pt o pereche de casti. Intr-adevar sunt frumoase, au caracteristici ok, dar costa prea mult.

Ascary
Campion certificat
Chiar si asa cocolosh,daca nu iti convine ceva,le returnezi,care-i ptoblema? Acum m-ai ademenit si pe mine,as vrea sa le testez si eu daca le gasesc undeva si imi vor da voie. Daca totusi tu te hotarasti sa le iei,neaparat sa scrii si aici cum ti s-au parut. Si eu am sa fac la fel.

Ascary
Campion certificat
Miha cel putin tu nu vorbi de preturi exagerate. Ai avut mereu telefoane din cele mai scumpe 🙂

Fost Membru
Neaplicabil
Cu siguranță, @Ascary! Dacă reușesc, voi scrie aici. Încă sunt în cercetare, orice idee e binevenită. 🙂

Vio73
#StarMember
Mi se par destul de interesante. De ce? Pentru că fac parte din categoria noutățilorin domeniul tehnologiei. Cel puțin din punctul meu de vedere!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

iuiu88
Cunoscător
799 de lei pentru o pereche de casti care sunt predispuse inspre pierdere. As risca sa le ratacesc, sincer, tocmai pentru ca sunt atat de maruntele si nu sunt atasate de nimic . Apreciez totusi ca mai exista variante din care putem alege, si nu le gasim pe piata doar pe cele de la Apple .Sincer, pentru pretul piperat si pentru bataia de cap ( Oare unde le-am pus? In geanta? Imi sunt inca in urechi ? In buzunar? In cutia lor ? ) as ezita sa le iau .