anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre telefonul Huawei P 30?

Vio73
#StarMember
După o analiză îndelungată, am comandat în weekend telefonul Huawei P 30. Ce părere aveți despre el? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Huawei nu dezminte. Un super telefon cu specificații de top: ecran: 6.1 inch, OLED, 1080 x 2340 pixeliprocesor: HiSilicon Kirin 980: octa-core (2×2.6 GHz Cortex-A76 & 2×1.92 GHz Cortex-A76 & 4×1.8 GHz Cortex-A55), grafică Mali-G76 MP10memorie: 6 / 8 GB RAMmemorie internă: 64 / 128 / 256 GB + NM card (maximum 256 GB)cameră foto triplă: 40 MP wide-angle, PDAF, F/1.8, înregistrare UHD + 16 MP ultrawide-angle + 8 MPtelephoto cu zoom optic 3x), frontal 32 MP, F/2.0conectivitate 3G, 4G, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0sistem de operare: Android 9.0 + EMUI 9acumulator: Li-Po de 3650 mAh, nedetașabildimensiuni: 149.1 x 71.4 x 7.6 mmgreutate: 165 gramealtele: USB 3.1 Type-C, protecție IP53, senzor amprentă, NFC, încărcare rapidă. Din partea mea,felicitări pentru comanda deocamdată și desigur te așteptăm cu o recenzie mai amplă după ce îl butonezi vreo luna de zile.

Vizualizare soluţie în postul original

74 Răspunsuri 74

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Este 2575 lei la Orange, pe Emag e 2300 lei.

Razvan
#StarMember
La emag este mai ieftin, însă fiecare își face calculele sale, mai un voucher, puncte thank you, cu siguranță a ieșit mai ieftin. Și eu aștept tot la ORO o reducere de preț la P30 Pro 😄

Ascary
Campion certificat
Poate de Craciun, Razvan 🙂

Razvan
#StarMember
Aștept și eu, dar nu e musai. Mai degrabă in ianuarie, luna cu cele mai mici vânzări în retail.

Vio73
#StarMember
L-am luat și eu într-un final! E super! Foarte bun la semnal, fluent, face super poze, vitezele de net sunt superioare față de Samsung-ul meu, etc. Recomand acest model de telefon cu încredere!

Ascary
Campion certificat
Vio,ma bucur pentru tine,stiu cum e. Emotii mari. Sa-l stapanesti sanatos.

Razvan
#StarMember
Felicitări. Sa te bucuri de noul gadget.

Miha_Z
#StarMember
Deci s-a meritat asteptarea. Te-a tinut ceva timp in suspans, ca sa fie placerea si mai mare. 🙂 Sa-l stapanesti sanatos Vio.

Vio73
#StarMember
Vă mulțumesc foarte mult!

Razvan
#StarMember
Un lucru pe care ți-l dorești mult și ai acces și mai greu la el, devine din ce în ce mai atractiv.

Fost Membru
Neaplicabil
Să nu uiți să faci un review complet, @Vio73! 😉

Ascary
Campion certificat
Sa-l mai lasam sa-l butoneze bine,teste etc 🙂

Vio73
#StarMember
Nu l-am folosit prea mult, dar am putut vedea unele lucruri deja: - are baterie ok ( ține o zi și jumătate) - face super poze - este destul de rapid - are semnal mult mai bine în urban decât Samsung ( indoor) - se mișcă bine, fără laguri, la ce îl folosesc. Pe scurt, eu cred că e peste ce am avut, la un preț mai bun. Deci merită investiția! Mulțumesc!

Ascary
Campion certificat
Multumim si noi Vio.

Razvan
#StarMember
Sa faci o poză la lună, să vedem dacă are aceeași claritate ca și la P30 Pro.