anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți de Xiaomi 11 Lite 5G ?

Andre
Junior entuziast
Ce părere aveți de Xiaomi 11 Lite 5G?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Da, dețin acest telefon din luna iulie a acestui an și sunt foarte mulțumit de el. De ce? Practic stă destul de bine la semnal în comparație cu un telefon Samsung S20 pe care îl aveam la momentul achiziției, bateria ține lejer o zi, la o utilizare normală, are încărcare rapidă ( in vreo 45 de minute se cam încarcă), face poze decente, are memorie RAM (eu îl am pe cel cu 8 GB) și de stocare suficiente pentru a fi ales ( 128 GB), preț decent în raportul calitate-preț, etc. Este finuț, ușor și drăguț că design, plăcut la privire și are multe lucruri care te determină să îl alegi, și doar pe acestea le-am remarcat eu. A venit la pachet cu husă și folie din silicon și l-am luat de la Orange. Pun și ceva poze mai jos! Baftă!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Cred că reiese din test că are 5ghz pe wireless! Cu plăcere!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Viocat
Senior certificat
@Vio73 ce router ofera cei de la orange pentru internetul de acasa, sau viteza asta e data de un router personal? Am inteles ca testul era pe 5 gh, doar ii explicam colegului ce test am solicitat cu 5 ghz in mesajul meu initial adica banda de wireless

Vio73
#StarMember
Nu, e pe routerul oferit de Orange prin rețeaua proprie. Ai ceva detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2498397-huawei-hg8247w5-suporta-1733-mbit-wi Din păcate, cred că limitat, dar și așa este in regulă, din punctul meu de vedere!

Riscan_Tirica_G
Începător
Foarte mulțumit