anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când vor ajunge la cumpărători iPhone 12 Pro Max achiziționate prin precomandă?

Anesdor
Junior
Vor ajunge in data de 13 sau pt ca ziua coincide cu Black Friday or sa mai întârzie o saptamana?
377 Răspunsuri 377

BogdanAk
Junior entuziast
Hai ca nu e chiar asa, 3000 poate in toate magazinele, din ce am urmarit 12 pro gold 512gb a fost de 2 ori si pe stock, inseamna ca mai vin comenzi si se trimit in functie de data precomenzii, rog o persoana care stie cum vin comenzile sa ne anunte separat cum vin transporturile de 12 pro si 12 pro max.

Tudor_13
Junior entuziast
Comenzile date din ianuarie,decembrie si ajung la inceputul primaverii,zici ca mi-am luat masina nu telefon :)))

george212
Explorator
12 pro 128gb blue si graphite au fost azi la vdf in shop online pt aprox 30 de min..., graphite este acum disponibil si la emag si istyle. Doar la orange n a aparut :))

BogdanAk
Junior entuziast
@george212 exact ce ziceam ar trebuii sa apara si la orange cat de curand ca pana la urma e un telefon, nu ceva cu editie limitata si trebuie sa faca ceva sa onoreze comenzile, daca apar la concurenta sunt convins ca multi nu mai isi prelungesc comenzile de 30 zile, eu am comanda din 05.12, cat poate sa dureze o comanda pt un telefon, e un stres si pt orange si pt clienti, trebuie cumva sa se rezolve situatia.

george212
Explorator
@bogdan - total de acord.

BogdanFF
Junior entuziast
Bunã @DanielaH! Vãd cã esti foarte rãbdãtor, am si eu o înterbare. Am comandat un 12 Pro Max pacific blue 128gb la data de 11.01 în Shopul din Miercurea Ciuc dar n-am primit nici mãcar un mesaj cã este în procesare. Sper cã este valabilã comanda. Când o voi primi? Multumesc anticipat! 🙂

Ana_23
Începător
Stau și citesc comentariile și văd ca unii stau de o luna poate mai bine de atât și așteaptă telefoanele ( 12 pro si 12 pro max) . Atunci eu pot sa stau liniștita si sa aștept pana in vara poate sa ajungă si la Cluj modele . M-am uitat și pe alte site-uri sa văd dacă doar aici e problema sau e in general . Ce am găsit e ca doar orange și Vodafone au problema asta .

Manufilip
Începător
@DanielaH Buna Daniela, ai putea te rog sa ma ajuti cu verificarea unei comenzi? Comanda a fost plasata in Orange shop Deva si este vorba despre un iPhone 12 Pro 128GB Gold. Merci mult!

stefan_30
Junior entuziast
@BogdanAk nu vorbesc din vise!Informatiile pe care le am spus mai sus(daca citeai tot) mi au fost comunicate de un reprezentant orange..adevarul gol..!Sunt peste 3000 de precomenzi la orange Romania(shop+ online) pentru telefoanele 12 pro, pro max....Si in aceasta luna au venit foarte putine-10 bucăți...fa un calcul si iti dai seama care e treaba!

BogdanAk
Junior entuziast
@stefan_30 Or fii nu te contrazic dar sunt 4 culori de 12 pro si pro max si 3 capacitati de memorie, adunat poate sunt atatea si de mentionat ca o precomanda tine 30 zile, cine nu poate sa mai astepte nu o mai prelungeste cu inca 30 si in felul asta nu or sa mai fie atatatea si mai e de luat in calcul ca in alte magazine la ora actuala sunt pe stock si iar o parte din cumparatori apeleaza acolo asa ca intr-un fel sau altul lucrurile trebuie sa revina la normal.

stefan_30
Junior entuziast
@BogdanAk asa este..am observat si eu ca deja majoritatea magazinelor online au inceput sa aiba pe stoc aproape toate culorile,modelele si capacitățile...nu stiu cat o sa mai aștepte clienți orange avand in vedere oferta celorlalți!

Tudor_13
Junior entuziast
Si-a mai primit cineva telefonul?

ramonaa
Junior entuziast
Eu inca nu, cu comanda in 11 dec in shop, prelungita o data... nu are nimeni noutati? Am vazut stocuri in mai multe locuri...

AntoMD0
Junior entuziast
Nici eu inca nu l-am primit,cu comanda din 15 dec in shpo...credeti ca le vom primi luna asta?

BogdanAk
Junior entuziast
Eu am de pe 5 decembrie, speram sa se rezolve sa scapam si noi.