anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când vor ajunge la cumpărători iPhone 12 Pro Max achiziționate prin precomandă?

Anesdor
Junior
Vor ajunge in data de 13 sau pt ca ziua coincide cu Black Friday or sa mai întârzie o saptamana?
377 Răspunsuri 377

FLo1
#StarMember
@tuturor interesati: Ce raspuns preferati de la reteaua numarul 1? "S-a rezolvat! Nu se poate!" ar insemna un sut in ddos, iar trimiterea la concurenta ar insemna ca nu are nevoie de euroii vostri. Are si ORO putina demnitate, nu va poate trimite direct in bratele concurentei care va astewapta cu telefoanele dorite. Dar voi insistati sa le achizitionati in continuare de unde stocul e pe zero. Perseverati, pentru ca doar asa veti cunoaste adevarata față a Orange: o lamâie galbenă cu puțin roșu ca să o crezi o portocală dulce. Surpriza apare când o guști și citești aceste rânduri.

george212
Explorator
Pe mine ma deranjeaza ca in asa zisa "comunitate Orange" care e cam singura platforma online unde se intalnesc clientii si isi spun ofurile, Orange are o prezenta minima. Stam si discutam ca fraierii intre noi fara ca cineva de sus sa se intereseze care sunt problemele. Apreciez ajutorul Danielei dar cred ca cineva care se ocupa de livrari trebuie sa ne raspunda si noua. Poate zecile de oameni care scriu aici nu sunt un numar asa mare raportat la milioane de clienti. Incerc sa ma abtin de la alte comentarii... Bafta!

DanielaH
Moderator
@Ade_stoian, îmi spui, te rog, despre ce model/ culoare/ capacitate este vorba? @george212, tu de când ai făcut precomanda? În ce shop? Ce model aștepți?

george212
Explorator
Buna Daniela, Precomanda a fost facuta prin consultant online (email) in data de 18 nov 2020. Model iPhone 12 Pro 128gb Pacific blue dar sunt ok si cu cel Graphite, poate chiar mai mult as vrea graphite-ul... dar acum depinde ce stocuri vin mai repede. Daca ajuta iti pot da prin mesaj privat numele colegului care m-a ajutat atunci. Merci.

stefan_30
Junior entuziast
Buna @DanielaH!Crezi ca ai putea sa ma ajuti si pe mine?

DanielaH
Moderator
@Stefan, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și aștept răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumesc.

AntoMD0
Junior entuziast
Bună @DanielaH !Crezi ca ai putea să mă ajuți și pe mine,te rog?Am dat precomanda in 15dec pentru iphone 12 pro max 128gb Gold

DanielaH
Moderator
Sigur, AntoMD0, îi voi ruga pe colegii mei să verifice și comanda ta. Îmi spui, te rog, la ce Orange Shop aștepți livrarea?

AntoMD0
Junior entuziast
Sigur @DanielaH , la ORANGE Shop Hunedoara

danielcioc
Începător
Buna, @DanielaH! Ma poți ajuta și pe mine? Am dat comanda de un iPhone 12 Pro Max, Pacific Blue, 128GB, pe data de 4 Decembrie, la Orange Shop Vivo Constanța. Mulțumesc!

BogdanAk
Junior entuziast
Buna Seara, a venit vreun transport anul asta de 12 pro/max sau se aude ceva? Am vazut ca incepe sa fie pe stock pe unele site-uri in nr limitat pe toate culorile, stie cineva ceva?

george212
Explorator
Am vazut si eu ca sunt disponibile in Media Galaxy Baneasa si online la Flanco, deci cred ca incep sa soseasca livrarile si pentru Romanica:D

AntoMD0
Junior entuziast
@DanielaH ai vreo informatie despre stocuri?Au ajuns noi stocuri?

DanielaH
Moderator
@AntoMD0 și @all, din păcate, nu am. Am transmis toate situațiile voastre, punctual, colegilor mei și aștept răspunsul lor, după verificări. Chiar îmi pare rău că încă nu vă pot da vești, dar vă asigur că revin aici imediat ce voi avea informații noi. Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare și înțelegere.

stefan_30
Junior entuziast
Buna ziua tututor!Din ce am reusit sa aflu de la un reprezentata orange este faptul ca in acest moment in Romania sunt plasata peste 3000 de precomenzi pentru aceste telefoane!In aceasta luna au venit doar 10 bucăți si nu mai mult!Lunea aceasta mi s a comunicat ca nu vor mai ajunge alte livrări de telefoane..deci acum sa speram pentru februarie martie..dar la modul in care se mișcă lucrurile....nu prea stiu ce sa spun..