Salut @Kid89r,
Am primit răspuns de la ambele companii:
- Xiaomi - prin email
Dear Rafael,
Happy new year! Greetings from Xiaomi.This is Miller.
We at Xiaomi values your trust and we apologize for the inconvenience.Rest assured that we'll assist you on this.
The Xiaomi customer support have recieved your feedback. And we also invite you submit the feedback in the setting of phone.The step is: Setting-feedback&service. This should you type all your request in there. Our technical team will optimize this fault soon. It is believed that Xiaomi company regard the user's experience as its mission.
We would appreciate your patience and understanding.
If other concerns arise.please don't hesitate to contact us again.
Thank you for reaching Xiaomi, Happy new year!
Regards.
Miller
Xiaomi Customer Support
- Orange - prin apel
Mi-a fost comunicat faptul ca situația a fost verificata de catre departamentul Tehnic si cel de Marketing si acest model nu este confirmat oficial pentru VoLTE si VoWIFI in reteaua Orange de aceea nici nu se regăsește in lista de pe site: https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/
In acest moment nu se garantează funcționarea serviciului, dar s-a luat legătura cu producătorul (Xiaomi) pentru a rezolva aceasta situație pe viitor. Inca nu s-a primit un răspuns de la producător si spera ca in viitor sa introducă in lista si acest model.
In concluzie va trebui sa mai așteptam ca serviciul sa fie oferit oficial si poți transmite feedback către Xiaomi din Setari -> Feedback&service.
Eu am făcut acest lucru si sper sa o faci si tu dar si alți utilizatori.
Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!