anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

WhatsApp va înceta să funcționeze pe anumite telefoane de la 1 febr. 2020

teacher_
#StarMember

De la 1 februarie, WhatsApp nu va mai putea fi folosit de anumiți utilizatori de iPhone și Android.

Detalii in link

https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/aplicatia-whatsapp-va-inceta-sa-functioneze-pe-milioane-de-telefoane-de-pe-1-februarie-2020-1229980

10 Răspunsuri 10

FaraUnID
Campion certificat
Citisem la un moment dat ceva in legatura cu aceasta. Este vorba de versiunile mai vechi de iOS si Android si pentru care mentinerea functionala a serviciului era destul de costisitoare din punct de vedere financiar si nerentabila deoarece la nivel planetar numarul psesorilor de Android 2.x care utilizeaza whatsapp este destul de redus. Ceva de genul s-a intamplat in urma cu putin timp si cu platforma BlackBerry 10.

TheSpecialist
Maestru
Oare tot atunci o sa bage și reclamele alea de care tot vorbesc?

teacher_
#StarMember
Reclamele alea sunt povesti cu pesti. Au apărut tot felul de date legate de WhatsApp. Părerea mea este că va rămâne la fel ca și până acum. Sper doar să îmbunătățească calitatea apelurilor video.

TheSpecialist
Maestru
Ar fi bine, dar nu cred ca scăpăm de ele.

Razvan
#StarMember
Este doar un mod subtil de a te obliga să îți schimbi telefonul. Puteau să mențină în continuare funcțional aplicația și pentru telefoane mai vechi.

Anonim
Neaplicabil
A mai fost ceva de genul ăsta acum vreo doi ani, dacă nu ma înșel. E normal să nu mai ofere suport pentru softuri vechi (iOS sau Android). Totuși, un utilizator normal își schimbă telefonul o dată la doi/trei ani. Sunt rare excepțiile.

Razvan
#StarMember
Din cauza lor, am tras pe dreapta un BlackBerry Classic.

Anca07
#StarMember
Eu pe langa whatsapp, mai folosesc si line. E mai stabil si consuma f putine resurse. Are aceleasi optiuni ca si whatsapp si aproape si acelasi icon:)

Romeo_
Senior certificat
Anca, te rog, poti da mai multe detalii despre acest line care il folosesti? Multumesc! (daca nu o sa pot folosi whatsapp-ul macar poate gasesc si alte alternative)

Vio73
#StarMember
Sper să nu ne afecteze și pe ceilalți!