anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Update la sistemul de operare Pie

PandaVlad
Junior
Când se face update cu android Pie la un Samsung S8 +.
29 Răspunsuri 29

eda2k
Cunoscător
Salut ! De la quickmo am luat LG V30 +, și rula pe el softul pentru Singapore 🙂 - Nu există soft pentru EU 😞

Vio73
#StarMember
Pie mai vine cu o problemă, care este destul de puțin discutată. Dacă până la 8.0 puteai seta pe telefon o aplicație de înregistrat apelurile fără niciun fel de problemă, la 9.0, nu mai poți. Cam aiurea, zic eu!

eda2k
Cunoscător
@Vio73: Pe vechiul firmware nu aveam opțiunea de înregistrare a convorbirii - V20f-SEA-XX. Am instalat alt firmware, și acum am opțiunea de inregistrare a convorbirii, direct din meniul de apel. Este posibil ca această restricție să țină seama de GDPR în EU, dar în alte regiuni ... ?

Vio73
#StarMember
Da, e posibil.

FaraUnID
Campion certificat
De foarte multe ori aceste update-uri sunt intarziate intentionat din ratiuni comerciale. Adica vrei Android 9? Daca da, baga mana adanc in buzunar si executa un upgrade si pe partea de hardware. Cumpara cel mai nou model lansat pe piata, de regula varf de gama. Nu-ti permiti? Mai asteapta pana ne hotaram noi cand! Tin minte ca in momentul in care mi-am achizitionat BlackBerry Classic acesta rula BB 10.3 OS. La momentul respectiv Classic si Passport erau singurele terminale din portofoliul celor de la BlackBerry ce rulau BB 10.3 OS,. Pentru restul terminalelor upgrade-ul de la 10.2 la 10.3 a necesitat multa rabdare si tutun din partea utilizatorilor. Cum s-a punctat deja, daca telefonul este achizitionat din afara sau de la Gicu GSM SRL care le cumpara de pe vapor si le vinde in magazinul sau online in garsoniera de la etajul 9, este posibil sa nu primesti niciodata update-uri.

Vio73
#StarMember
Din păcate, și aici ai dreptate!

eda2k
Cunoscător
@FaraUnID: Noroc că există posibilitatea unor Custom ROMs, sau update de firmware. Bine, există posibilitatea destul de mare, dacă nu știi ce faci, să te pricopsești cu o "cărămidă" scumpă ..

Ascary
Campion certificat
Nu mai sunt la moda customurile. Înainte schimbam doua ROM-iri pe saptamana. Acum ROM-urile stock sunt atât de bune încât nu mai merita sa treci la custom. Plus că totuși breșele de securitate doar upgradele de soft le rezolva. Nu ma8 recomand custom...Doamne,am trăit să mă văd scriind și asta,eu care eram fan înrăit al customului android sau al jailbreackului iOS :))))

eda2k
Cunoscător
@Ascady: Nu custom ROM, dar update de stock firmware, în funcție de regiune și compatibilitate, e de dorit. Decât să aștepți până se face update pe regiuni, faci update direct cu ce versiune dorești. Citeam pe un forum că stock-ul pentru H930 (LG V30 - varianta EU) este compatibil și cu H930DS (LG V30 + - varianta dual Sim HK) ... Și asta doar cu update de firmware, fara deblocarea bootloader-ului sau root ...

Vio73
#StarMember
@edak 2, La mine, pe S8, încă nu am disponibilă opțiunea aceea de înregistrare din meniul telefonului. Poate la un upgrade următor. Depinde probabil și de terminal.

Ascary
Campion certificat
Nu o s-o ai nici la upgradeul următor. Poți însă să o activezi cu o cartela de Thailanda.

PandaVlad
Junior
Telefonul este cumpărat din Germania, cred că nu influențează treaba asta.

Vio73
#StarMember
Mai suportă amânare, nu-i bai!

delfinas
#StarMember
Samsungul nu prea baga updateuri multe, ca Huawei, de ex. Oricum, cred ca, fiind deja aparute S10 si S10+, modelul tau e considerat prea vechi pt trecerea la Android 9.

Vio73
#StarMember
Dacă te referi la mine, al meu are demult android 9.