Off, off...mai, mai... Da, e o problema. Si nu doar cu A70-ul. E o problema cu Samsung in general si cu soft-urile lor pline de bloatwear. Pardon, "customizate". :)) Si e si unul dintre motivele pentru care eu am renuntat la Samsung acum cativa ani.
Prefer (si recomand) soft-ul stock (sau cat mai aproape de stock) pe care producatori precum Google (Pixel-urile), Sony, Nokia, Motorola si chiar si Xiaomi (Mi A3 de exemplu) de la care nu ma asteptam, il pun pe device-urile lor.
Problemele de inchidere/deschidere pot sa fie si de la RAM. Solutie: vezi ce aplicatii ruleaza (in special in background) si inchide-le daca n-ai nevoie de ele. De asemenea, se poate sa fie o problema de hardware (gen butonul de power se apasa singur).
Daca telefonul l-ai luat de nou, probabil ca nu e butonul, se poate sa fie RAM-ul. Ai crede ca cei 6GB de RAM pe care ii are sunt suficienti. Dar nu e totul sa ai resurse multe, ci sa stii sa ti le gestionezi ca lumea. De-aia Samsung pare foarte tare pe hartie, dar in viata reala, are lag. Pentru ca softul nu e optimizat pentru hardware-ul pe care ruleaza. Pacat de el.