anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung A70 are probleme?

Edwin
Junior
As dori sa stiu, oare sunt singurul căruia nu-i place Samsung A70?! Device-ul meu, noaptea se inchide automat si se activează singur. Actualizarea, în străinătate, întârzia si nu avea loc decat manual. Timpul de încărcare/ deschidere a aplicatiilor foarte lung și timpul de raspuns, destul de lung. Inainte am folosit Sony XA1 si, probabi, nu sunt obisnuit cu Samsung dar, cred ca sunt probleme cu softul. Oricum, astept un sfat cu referire la păstrare sau renunțare la Samsung A70?
33 Răspunsuri 33

Neaplicabil
Off, off...mai, mai... Da, e o problema. Si nu doar cu A70-ul. E o problema cu Samsung in general si cu soft-urile lor pline de bloatwear. Pardon, "customizate". :)) Si e si unul dintre motivele pentru care eu am renuntat la Samsung acum cativa ani. Prefer (si recomand) soft-ul stock (sau cat mai aproape de stock) pe care producatori precum Google (Pixel-urile), Sony, Nokia, Motorola si chiar si Xiaomi (Mi A3 de exemplu) de la care nu ma asteptam, il pun pe device-urile lor. Problemele de inchidere/deschidere pot sa fie si de la RAM. Solutie: vezi ce aplicatii ruleaza (in special in background) si inchide-le daca n-ai nevoie de ele. De asemenea, se poate sa fie o problema de hardware (gen butonul de power se apasa singur). Daca telefonul l-ai luat de nou, probabil ca nu e butonul, se poate sa fie RAM-ul. Ai crede ca cei 6GB de RAM pe care ii are sunt suficienti. Dar nu e totul sa ai resurse multe, ci sa stii sa ti le gestionezi ca lumea. De-aia Samsung pare foarte tare pe hartie, dar in viata reala, are lag. Pentru ca softul nu e optimizat pentru hardware-ul pe care ruleaza. Pacat de el.

teacher_
#StarMember
Câte aplicații ai instalate? S-ar putea să îți afecteze și asta funcționarea telefonului. Pe de altă parte, s-ar putea ca sa fie o problema a telefonului respectiv. Cumnatul meu are acest model de telefon, și nu are probleme deloc cu el...

Ascary
Campion certificat
Doar noaptea se închide telefonul Edwin?

Vio73
#StarMember
Nu e normal să facă așa. Și eu am probleme cu Samsung ( S8), cu acumulatori, dar n-am pățit niciodată ce spui și nici n-am auzit.

Jay
Campion certificat
Eu am trecut la Samsung si am ramas cu Samsung de vreo 6 ani, dar, niciun model nu s-a inchis/deschis singur.. Mai repede as crede că are aparatul o problemă, de soft sau e suprasolicitat...

Florin_D
Cunoscător certificat
Sotia mea are A50, care in mare este cam acelas telefon cu A70 si nu are probleme. Eu propun sa incerci sa-i dai o revenire la setari de fabrica si eventual si un update de soft. Daca nici dupa acestea telefonul nu-si revine, cred ca cea mai buna solutie este sa mergi cu telefonul intr-un service samsung. A mea sotite sta aproape toata ziua cu telefonul in mana, se joaca, asculta muzica, sta pe retelele de socializare, aproape ca telefonul este o prelungire a mainii :) @Vio73, daca ai probleme cu acumulatorul la S8 si telefonul mai este in perioada de garantie, mergi cu el la service si iti vor schimba acumulatorul. Eu la S8 am fost cu el la service si mi-au schimbat acumulatorul si pot spune ca si acum merge si tine foarte bune, pot spune ca este ca atunci cand era nou. De probleme cu restartatul am azut si eu la samsung Galaxy s6 pana la primul update. Dupa ce i-am facut update, telefonul nu s-a mai inchis si parca si aplicatiile mergeau mult mai repede. Deci eu cred ca partea cu restartarea telefoanelor tine in mare parte de soft si de ce aplicatii ruleaza in fundal.

Anonim
Neaplicabil
Dacă este în garanție, fuguța cu el în service! Dacă nu e în garanție, atunci nu știu ce poți să faci, este pur și simplu ghinion. Am un coleg de serviciu cu un A70, spune că este mulțumit de el, nu s-a blocat și nu i-a făcut probleme niciodată.

Razvan
#StarMember
Sa verifici la managementul telefonului sa nu ai vreo setare sa se închidă noaptea după ora 23-24 și sa pornească singur dimineața la 7. Există același lucru și la Huawei, însă nu l-am setat.

TheSpecialist
Maestru
Primul lucru când îți iei un telefon, mai ales Samsung, te duci la Setări -> Aplicații, și dezinstalezi toate porcăriile preinstalate, care stau acolo în background și consuma resurse. Următorul lucru, din Permisiuni setezi fiecare aplicație ce poate sa folosească și ce nu ( microfon, camera, agenda, etc), și mai ales când instalezi aplicație noua. Asta nu e important pt resurse, e pt liniștea personala mai mult.

teacher_
#StarMember
Unul dintre dezavantajele la Samsung (si la Huawei) sunt exact aceste aplicatii care sunt preinstalate, dintre care la 70% nu le vad rostul.. Sunt puse doar sa consume bateria si sa solicite permisiuni

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Telefonul în cauză are o problemă. Este adevărat că sistemul de operare Samsung aduce multe aplicații/funcții în plus, care s-ar putea să îngruneze telefonul, dar nu se pune problema de lag între animații sau la deschiderea aplicațiilor. Tătăl meu are Galaxy A70, am testat și eu telefonul, și pot să confirm că merge bine. Ar trebui să apelați la garanție.

Razvan
#StarMember
Ce CSC ai la telefon? Este cumpărat din România?

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Este cumpărat chiar de la Orange, la abonament.

Edwin
Junior
Este achizitionat de la Orange Shop, cu prelungire abonament.