anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomenzi Iphone 15 ProMax

AndreeaSab
Junior

Anul acesta oare cat asteptam dupa precomenzi? 

165 Răspunsuri 165

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Noi suntem în mare parte clienți ca și tine și nu avem aceste informații.

Dar, sunt convins că acestea vor fi disponibile în curând pe site.

vladut12am
Cunoscător certificat

Livrările pentru Iphone 15 Pro Max încep din 22 septembrie 2023.

Lucifer
Cunoscător

Din ce am citit prin comunitate, anii trecuti au mers groaznic la precomenzile de iPhone... Intarzierii de cateva luni. Recomandarea mea e sa il luati din alta parte. Din ce am observat, Orange vinde telefoanele la liber mai scump fata de alte magazine online, iar achizitionarea unui iPhone la abonament nu iti ofera mari reduceri ca in vremurile bune.

CristianP13
Explorator

Anul trecut s-a suprapus criza semiconductorilor cu o pandemie de covid la chinezii de la Foxconn, de unde vin cu precadere modelele Pro. De asta au fost probleme. Asta e si motivul pentru care l-am luat din State, altfel asteptam pana in Februarie. Anul asta nu vor mai fi probleme si pentru simplul motiv ca au mai relocat din productie in India, tocmai ca sa nu mai aiba surprize. Am facut si eu linistit precomanda si astept.

mihai_13
Maestru

iar a inceput "nebunia" iphone  --peste 9000 de lei !!! per bucata (cel putin astea sunt preturile la liber) 😀

Singurul iPhone 15 Pro Max peste 9000 de lei e configuratia maxima de 1TB ~ 9700 de lei. Celelalte configurari incep de la 7200 pana la 8500.

Sunt telefoane de la Samsung la acelasi pret, sau chiar mai scumpe, deci nu sunt singurii care cer preturi mari la smartphone-uri.

La Samsung modelul de anul asta au mai scazut preturile chiar si la Ultra - oricum am mai zi-so :sfatul meu este ca sa nu cumparati in primele 5 -6 luni modelul dorit de la orice firma  - dupa 6 luni pretul se sedimenteaza mai bine si devine "comestibil"

teacher_
#StarMember

Sunt convins că vor fi măcar cateva zile de întârziere, doar la mine la școală sunt in jur de 15-20 de elevi care și-au făcut precomandă. Calculat la nivel național, cifrele legate de numărul de bucăți precomandate cred că sunt destul de mari...!

blinq
Începător

A primit cineva comanda? În shop mi s-a comunicat ca pe 22 ajunge și încă nimic

Lucifer
Cunoscător

Ma indoiesc ca cineva va primi chiar astazi comanda...

bogdancip
Junior

Salut, a primit cineva telefonul pe 22.09?

 

Nu cred... vad ca la sectiunea Iphone 15 nu apare Pro Max.. deci probabil va dura mult si bine. Deja la alte magazine s-au dat destul de multe

 

Cred ca s-au dat doar cele pro si plus, Pro Max deloc

Guesswho148
Începător

Cred ca și anul acesta așteptăm după precomandă iPhone 15 pro Max de ne vine rău ..