anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei P30 Lite Dual Sim - Pareri pro/ contra

LidiaRoca
Începător
Pareri pro/contra pentru acest model
34 Răspunsuri 34

teacher_
#StarMember
Eu sunt fascinat de acest telefon. Păcat că are bateria atât de mică... Mă așteptam la minim 4000 de mAh. In rest, îmi plac mult toate specificațiile.

Andreibur
Începător
Pro eu sunt pro

DanielaH
Moderator
@Andreibur, bine ai venit în Comunitate! Spune-ne, te rog, de ce îți place acest telefon? L-ai utilizat? Ce avantaje are din punctul tău de vedere?

Pit35
Începător
Pentru gama medie de la Huawei, este un smartphone optim, dar, nu este genul de care sa tragi, ca si modelul P30 Pro. Are configuratie optima de clasa medie. Este bun de folosit multimedia.

Ascary
Campion certificat
P30 Pro e creme de la creme 🙂

Vio73
#StarMember
Ăla e cam gamă de vârf, destul de reușit.

Cory_2
Începător
Bună ziua, am o întrebare de ce nu se poate instala aplicația BT Pay Huawei Y7??

Ascary
Campion certificat
Cu Orange Money ai incercat?

Cory_2
Începător
Nu, nu am încercat; o sa încerc sa vad.

Rhade
Începător
Nu poti instala BT Pay, deoarece nu este compatibila cu telefonul, acesta neavand in dotare NFC, necesar pentru a putea face plati cu telefonul.

Ascary
Campion certificat
Atunci e clar. N-am stiut ca telefonul nu are NFC.

Cory_2
Începător
Ok și atunci trebuie sa instalez NCF?

Rhade
Începător
NFC-ul este o componenta hardware, o piesa cu care telefonul nu este dotat. Nu se poate instala pur și simplu. Ori vine de la producător, ori nu.

Vio73
#StarMember
Da, nu poți s-o instalezi, dacă n-o are în dotare. Întotdeauna trebuie să ne interesăm înainte de a face o achiziție despre produsul respectiv.

Petre_Nicholas
Junior entuziast
Un telefon bun raport calitate pret...rezolutie 1080p+ (2312×1080 pixeli) ‘Aparatul’ foto este compus din urmatoarea combinatie de senzori – 48 megapixeli (lentile wide, apertura F1.8) + 8 megapixeli (lentile ultra wide) + 2 megapixeli (lentile Bokeh). 159 grame si capacitate de 3340mAh.La memorie poti varia la cum ai vrea tu 6 GB ram si 128 e perfect pentru tot. Este un telefon decent.