anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand imi oferiti cadou un telefon de ultima generatie?

diodascalu
Începător
Cand imi oferiti cadou un telefon de ultima generatie? Ultimul cadou la incheierea unei perioade de contract a fost un telefon ancestral ! Alte companii similare sunt infinit mai generoase !
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Salutare! De ceva vreme nu se mai oferă reduceri la telefoane. Eventual, numai să obții ceva puncte thank you, iar împreună cu cele pe care le mai ai să le poți tripla în Magazinul online, iar acest aspect să-ți fie de ajutor pentru obținerea de reduceri la telefonul dorit, pe care îl poți lua în rate fără dobândă, pe factură. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Cadou sub forma unui telefon de ultima generatie, adica un telefon de +1000 euro, nu sa vezi in veci. Lucrul acesta este valabil la orice operator. Poti obtine o reducere din pretul de lista, dar acea reducere va fi sub forma prafului de pe toba.

mihai_13
Maestru
- "telefon cadou" nu-ti da nici o retea , poate un telefon de folosit de generatie veche sau entry level dar un telefon "smart" de peste 200 euro (de exemplu) nu ai sa vezi .. - oficial sau neoficial telefoane cadou("mai scumpe") primesc reprezentantii firmelor care au contractat 30 sau 70 (de exemplu) abonamente pe firma (nu cred ca este cazul tau 🙂 ) - eu am trecut de 10 ani de abonament si portocala nu a avut niciodata in plan sa-mi de-a un telefon gratis - Orange ca domeniu de activitate principal are "telefonia celulara" si nu vanzarea de telefoane , dar totusi o face in rate si singura reducere vine din punctele "multumesc" pe care le aduni cu greu - prea greu zic eu - si un sfat pentru vanatorii de smartphone ; incercati sa va faceti prelungire de abonament "de pasti" "de craciun" sau de black friday atunci cand mai toate retelele de gsm vin cu reduceri la abonamente si telefoane

FaraUnID
Campion certificat
Teorectic da, in preajma sarbatorilor de Pasti, Craciun, Valentine Day, 1 - 8 Martie, Black Fiday ar trebui sa fie mega-ofertele. Doar ca inainte de aceste campanii preturile cresc undeva cu 30% - 40%, dupa care este aplicata o reducere de 15% - 20%. Ca exemplu putem da campania de Black Friday 20-20 si basculanta de reconditionate vandute cu preturi mai mari decat acelasi produs nou vandut de magazinele concurente. Presonal am efectuat achizitii in afara acestor periooade promotionale la preturi mult mai bune comparativ cu preturile din campaniile de Black Friday.