anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Buyback iPhone cu o baterie care nu este originala

Fistic
Începător

Salut! Daca detin un iPhone cu o baterie care nu este originala e acceptat la buy-back?

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Daca esti ok sa primesti 10 euro pe el, cred ca nu verifica nimeni bateria. Poti incerca concret intr-un Orange Shop. Acolo se va face si evalurea produsului. Dar…pregateste-te sa fii dezamagit. In functie de modelul pe care il detii, cred ca ai sanse mai mari sa iei un pret mai bun pe olx, okazii, flip ai alte site-uri de specialitate. 

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Mai bine încerci alte soluții, dar poți să mergi la un Shop și să întrebi. Oricum, nu sunt șanse prea mari să primești cine știe ce, deci nu recomand.

Pololică
#StarMember

Din pacate, buyback in Romania inseamna doar putin peste valoarea de deseu [gunoi] electronic. Nu prea sunt motivatii reale pentru ecologizare. Vezi cat valoreaza un telefon similar la mana a doua. La buyback nu vei obtine suma respectiva. Daca modelul este mai vechi de 3-4 ani, sansele de a obtine mai mult de 10E sunt minime.

FLo1
#StarMember

@Fistic: Bun venit în Comunitatea Orange. Dacă dorești să dai telefonul prin programul ”buy-back”, va trebui să faci o vizită într-un OrangeShop pentru evaluare. Dacă în urma evaluării accepți condițiile, atunci e ok. Un acumulator(baterie) nu va reprezenta o piedică în predarea telefonului prin acest program. Detalii mai multe despre acest program regăsești aici. Te așteptăm să ne transmiți dacă ai dat telefonul prin buy-back.

DanielaH
Moderator

@Fistic, ai fost într-un Orange shop? Cum a fost evaluat telefonul?