anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Avem un program nou de Buy-Back ?

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
‏‏‎ ‎
Am intrat de curiozitatea sa verific programul Buy-Back si am vazut ceva noutati.
De exemplu:
- Poți folosi voucherul pentru a-ți cumpăra un telefon, o tabletă sau accesorii din magazinele Orange, inclusiv din cel online.
Pana la urma s-a concretizat ce am discutat aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2013894-vreti-program-buy-back-valorificare-magazinul-online
Ma bucur sa vad asta. 🙂
‏‏‎ ‎
Termenii si conditiile programului nu par a fi actualizate pe site, dar sunt curios daca a folosit cineva voucherul in magazinul online?
‏‏‎ ‎
- "Chiar dacă telefonul tău este evaluat până în 10 euro, primești 10 euro garantat pentru acesta dacă activezi sau prelungești cu 24 de luni un abonament din oferta curentă."
Dar daca e evaluat peste 10 euro, mai sunt conditionat sa prelungesc abonamentul cu 24 pe luni pentru a folosi voucherul?
‏‏‎ ‎
Programul Buy-Back este disponibil aici: https://www.orange.ro/servicii/buy-back/
17 Răspunsuri 17

Jay
Campion certificat
Pe mine nu m-a impresionat niciodată programul buy-back.. 10 € nu merita să-ți duci telefonul vechi, decât dacă este unul foarte foarte vechi.. daca este de 2-3-4 ani, mai bine îl țin de rezervă pentru cazul în care se întâmplă să am nevoie.. cum a fost recent, cand a trebuit sa duc telefonul in service.. Oricum nu se pot cumula mai multe si poti oricând obține un voucher de 10€ fara sa duci un telefon la buy-back..

Ciucuras
Cunoscător certificat
10E nu e mare lucru, dar dacă deti un telefon vechi pe care nu-l mai folosești mai bine îl dai, oricum îl ți degeaba în casa, și orice reducere este buna.

RafaHelper
#StarMember
@jay cum poti obtine un voucher de 10 euro oricând? 😄

Firefly
Cunoscător
Stie cineva unde gasesc conditiile in care trebuie sa fie telefonul pe care vreau sa il dau pentru Buy Back ? Functional ma gandesc, se accepta si cele cu ecran spart sau lovite?

Vio73
#StarMember
E foarte bine, dar era și mai bine dacă se puteau duce mai multe (2-3) . Și așa, e un lucru bun! Știu că mergea și înainte, eu beneficiind de mai multe ori de acest program, în magazinele fizice însă. E bine că se poate acum și online!

Diana
Cunoscător
@vio se pot duce pana la 3 dar trebuie sa fie functionale @rafa.helper in magazinul online poti sa cumperi ,dar voucherul il obti in magazinul fizic,link-ul tau ne duce la programul din 2018 dar daca accesezi Buy Back Orange direct, informatiile sunt subtiri si eu nu as mai cumpara din magazinul online ,am patit-o in februarie anul acesta ,una vezi ,alta primesti ,te conditioneaza sa prelungesti abonamentul ,il reduci la 8 euro sa iei telefon in rate dar primesti un abonament cu resurse doar nationale ,pana la urma am rezolvat-o in magazinul fizic Ar fi bine sa te intrebe in magazinul fizic daca ai un telefon/tableta vechi sa-ti faca reducere la ce vrei sa cumperi

RafaHelper
#StarMember
@diana, stiam ca trebuie sa mergi in magazin pentru a primi voucherul. Nu am înțeles partea cu link-ul, care link? Eu prefer sa comand online, mai simplu, mai comod, mai rapid, mai ieftin, etc.

RafaHelper
#StarMember
@firefly, gasesti aici termenii si condițiile dar nu cred ca sunt actualizate: https://www.orange.ro/pdf-102019/servicii/buy-back/termeni_si_conditii.9a52e89cd3c052ef71e457f05bc891b5b2386359915573f7f88597b7cbabc28e.pdf

Jay
Campion certificat
@rafa, de fapt, m-am exprimat gresit.. nu e vorba de 10 euro ci de 10%.. eu stiu 2 variante pana acum, desi n-am folosit niciuna.. din cand in cand beneficiul care poate fi activat pentru 3 luni este de 10% reducere sub forma unui cod si, de ziua onomastica la fel.. stiu ca nu este oricand, dar, e mai des decat poti sa duci un telefon pentru 10 euro..

Diana
Cunoscător
@rafa.helper sunt doua link-uri unul mai vechi cu multe informatii si unul mai nou cu foarte putine informatii . Si eu preferam online pana am patit-o , dar tine si de pregatirea fiecaruia in materie de tehnologie si eu nu sunt la nivelul tau , am nevoie de consultant fizic sa-mi schimbe sim-ul ,sa puna folia , sa-mi transfere date de pe un telefon pe altul etc si e mai comod pentru mine

RafaHelper
#StarMember
@jay eu stiam ca acel voucher iti da 10% reducere pentru accesorii nu si pentru telefoane. @diana la care link te referi cand ai zis ca programul este din 2018, asta era de fapt intrebarea mea? Daca te referi la link-ul al doilea, ei bine acolo scrie "începând cu 1 august 2018", deci inca este valabil. ;) O poti pății si in magazine, trebuie sa fii foarte atent in ambele situații.

FaraUnID
Campion certificat
Noi, din postura de stat memebru UE suntem obligati sa reciclam o cantinate minima de deserui electronice / electrocasnice in fiecare an altfel riscam amenzi uriase care se aplica zilnic. Acest Buy Back, la modul cum este el acum, este o gluma proasta care vrea sa mascheze procesul de colectare selectiva si reciclare a deseurilor. Telefoanele vechi dar functionale predate prin Buy Back sunt subevaluate rau de tot, atat de subevaluate incat ai senzatia ca esti luat la misto de catre Orange. Daca alegi sa vinzi acel telefon esti mult mai castigat. Ca fapt divers, Altex ofera 150 lei reducere la predarea unui electrocasnic defect (frigider, aragaz, masina de spalat, combina frigorifica) la achiztitia unui produs similar nou. Orange ofera 10 euro la predarea unui telefon vechi dar functional.

Vio73
#StarMember
Părerea mea este că la partea aceasta mai este de lucrat. Mi se pare total aiurea să duci un telefon funcțional la reciclat pe sume derizorii!

TheSpecialist
Maestru
Nu sunt chiar derizorii sumele. Acum câțiva ani am luat un S8+ prin Buy-Back și am dat spre reciclare un S5, pe care am primit un voucher de 600 lei, în condițiile în care eu pusesem la vânzare telefonul pe olx cu 500 lei.