anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

aodNotify - Notification Light pentru Android

arsradu
#StarMember

Salutare Comunitate!

Daca v-a placut DynamicSpot, aplicatia de notificari de care vorbeam acum ceva timp aici, am revenit cu o alta aplicatie, de la acelasi dezvoltator, la fel de interesanta si de utila, si binenteles, la fel de gratuita si fara ad-uri, dar cu posibilitatea de a debloca anumite optiuni daca decideti sa donati o

Cafeaua e pentru dezvoltator, nu pentru mine 😂. Cu toate astea, optiunile incluse in varianta gratuita cred ca sunt mai mult decat suficiente pentru oricine. Nu e genul de aplicatie la care trebuie sa platesti ca sa ai functionalitati de baza.

 

arsradu_2-1666622309574.png

 

Aplicatia se numeste aodNotify, si daca aveti deja DynamicSpot instalat, e posibil sa va fi aparut notificare s-o instalati, pentru ca cele doua merg foarte bine impreuna!

Se poate configura culoarea luminii notificarii, inclusiv culoarea pentru fiecare aplicatie in parte, pozitia si dimensiunile cercului luminos (daca alegeti notificarea folosind pixelii din jurul camerei frontale), aveti notificari pentru contacte, starea bateriei si multe altele.

 

 

 

 

Mai multe screenshot-uri mai jos:

arsradu_4-1666622614663.png

arsradu_5-1666622703145.png  arsradu_6-1666622759173.png

 

arsradu_7-1666622900328.png

 

 

Si cam asa arata la mine pe lock screen. Pretty cool! 😁

 

Din nou, stiu ca pare ca-i fac reclama. Nu e cazul. Nu sunt afiliat in niciun fel, nici cu dezvoltatorul, nici cu proiectul in sine. Este pur si simplu o aplicatie misto, care mi-a placut si pe care o folosesc zilnic cu mare placere. Asa ca am decis sa o impartasesc si cu voi, in caz ca sunteti interesati.

 

 

Sper sa va placa! 😊

Client Orange
1 Răspuns 1

DanielaH
Moderator

Interesant! Mulțumim!