anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare Volte Redmi note 9 pro

Kid89r
Junior
Speram ca după ce vine MIUI 12 problema să se rezolve. Dar volte stă activ tot 24h, apoi se dezactivează. Restart, își revine, dar după 24h iar se dezactivează. Se mai poate face ceva ca redmi note 9 pro să aibă volte mereu activ?
19 Răspunsuri 19

Kid89r
Junior
Eu nu am putut să iau legătura cu Xiaomi. Am sunat ,dar nu răspunde nimeni. La Orange habar nu au.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Kid89r, ‏‏‎ ‎ Am primit răspuns de la ambele companii: ‏‏‎ ‎ - Xiaomi - prin email Dear Rafael, Happy new year! Greetings from Xiaomi.This is Miller. We at Xiaomi values your trust and we apologize for the inconvenience.Rest assured that we'll assist you on this. The Xiaomi customer support have recieved your feedback. And we also invite you submit the feedback in the setting of phone.The step is: Setting-feedback&service. This should you type all your request in there. Our technical team will optimize this fault soon. It is believed that Xiaomi company regard the user's experience as its mission. We would appreciate your patience and understanding. If other concerns arise.please don't hesitate to contact us again. Thank you for reaching Xiaomi, Happy new year! Regards. Miller Xiaomi Customer Support ‏‏‎ ‎ - Orange - prin apel Mi-a fost comunicat faptul ca situația a fost verificata de catre departamentul Tehnic si cel de Marketing si acest model nu este confirmat oficial pentru VoLTE si VoWIFI in reteaua Orange de aceea nici nu se regăsește in lista de pe site: https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/ In acest moment nu se garantează funcționarea serviciului, dar s-a luat legătura cu producătorul (Xiaomi) pentru a rezolva aceasta situație pe viitor. Inca nu s-a primit un răspuns de la producător si spera ca in viitor sa introducă in lista si acest model. ‏‏‎ ‎ In concluzie va trebui sa mai așteptam ca serviciul sa fie oferit oficial si poți transmite feedback către Xiaomi din Setari -> Feedback&service. Eu am făcut acest lucru si sper sa o faci si tu dar si alți utilizatori. ‏‏‎ ‎ Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤ sau sa il marchezi ca soluție.

Kid89r
Junior
Nu știu ce să zic. Dacă nu era compatibilitate,nu s-ar fi activat deloc. Cei de la Digi,pt că am și cartelă Digi,spun că telefonul e compatibil cu cele 2 servicii. Iar răspunsul celor de la Xiaomi nu l-am înțeles, îmi pare neclar. Sunt utilizatori de redmi note 9 pro care afirmă că la ei cele 2 servicii funcționează bine. Mie dezactivarea mi se face pe ambele simuri. Cei de la Orange mie nu mi-au spus că serviciile nu sunt compatibile cu acest model de telefon. Că este o problemă de soft, probabil. Un tip mi-a dat o soluție. Să programez telefonul să se oprească automat la o anumită oră (de ex 4.00 dimineața) și să pornească automat la 4.01. Eu am setat ora 0.00 oprirea și 5.00 pornirea. Dar am setat din 2 în 2 zile pt că de obicei stau active 2 zile sau aproape cele 2 servicii. Să vedem dacă așa o să am tot timpul voLTE și voWIFI. Deși dacă nu aș avea nu ar fi cel mai rău lucru din lume. Mulțumesc oricum.

Kid89r
Junior
Treaba cu redmi note 9 pro nu a funcționat în ce privește volte și vowifi. Problema de soft sunt convins. Acum am realme 7 5G. Am avut și un realme X2 și eram revoltat că nu pot avea volte și vowifi pe acest telefon. O singura dată,când am sunat pe cineva de pe Orange pe Orange și avea volte activat pe telefon,mi-a apărut pe ecran HD și se auzea totul altfel,extrem de clar. Probabil se activa volte(dar iconița in bara de stare nu apărea) atunci când sunam pe cineva care avea de asemenea volte. Era ceva ciudat. Dar pe actualul realme 7 5G de la bun început am avut volte și vowifi pe ambele simuri, Orange și Digi. Pur și simplu eu cred că totul e din soft. Și nu e un telefon care sa fie în oferta unuia din cei 2 operatori sau pe vreo listă de telefoane agreate de ei. Deci se poate dacă telefonul are ce trebuie în dotarea lui. Așa arată când e volte activat și e permanent,nu ca la redmi note 9 pro doar 2 zile. Sorry,nu pot adăuga poză.

RafaHelper
#StarMember
@Kid89r tocmai s-a actualizat lista de terminale compatibile cu apel 4g iar modelul redmi note 9 pro se afla in lista. Poti sa testezi si sa ne spui daca funcționează corect acum sau nu?