Cu placere, rafa. Nu stiu la ce nivel trebuie sa se faca "request-urile" de genul asta ca sa se si schimbe ceva. Cu totii vrem o schimbare in sensul asta. Si sunt destul de sigur ca multi dintre cei care ar fi votat DA nu au dat de acest thread (ca si mine de altfel). Deci da, pot sa posteze aici. Dar problema mare ramane pe partea Orange...
Din punctul meu de vedere, nu trebuie sa astepti sa se planga jumatate (sau mai mult) dintre clientii tai ca sa-ti misti fundul sa schimbi ceva. Dar nah, asta e parerea mea. Pe de alta parte, daca chiar i-ar interesa, tot ce trebuie sa faca este sa intrebe. Simplu: vreti conferinta cu orice numar, care sa foloseasca din minutele incluse in abonament (sau extraoptiune prepaid)? Nu cred ca cineva ar zice nu. Plus ca, din cate stiu eu, toti ceilalti operatori au deja inclus serviciul asta, si n-au dat faliment. Deci se poate! Dar n-o s-o faca. Pentru ca asta le aduce profit.
Stii ce e mai funny? Ca eu sunt prepaid, si votez pentru un feature la abonament! De ce? Pentru ca e o chestie de principiu. Nu mi se pare normal sa platesti in plus pentru un feature care nu are niciun motiv (in afara de lacomia operatorului) sa fie taxat suplimentar. Sau daca exista vreun motiv intemeiat, mi-ar placea sa-l stiu. Dar asa cum se practica "alinierea" preturilor, de la an la an, fara acordul abonatului, si cu notificari ascunse pe factura, consider ca si acest feature are nevoie de o "aliniere" cu ceilalti operatori. Daca ei pot, cu siguranta poate si Orange.