anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Utilități de la Orange

bogdan_osan
Junior entuziast
Pornind de la faptul că Digi a intrat acum câțiva ani pe piața de energie electrică, nu vi s-ar părea interesant ca și Orange să intre pe piața de energie, și de ce nu, și pe cea de gaze naturale? Mie unul mi-ar plăcea să îmi plătesc toate serviciile și utilitățile într-un singur loc. Dacă vă place ideea propun să votați acest topic și să îl trimitem ca feedback către Orange, poate pe viitor iau această posibilitate în considerare.
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
@bogdan_osan, mulțumim pentru topic! Îl vom reîncadra în subcategoria "Sugestii" pentru că se potrivește mai bine și vom primi mai multe răspunsuri în acest fel. Așteptăm, desigur, și părerea celorlalți membri din Comunitate.

Vio73
#StarMember
Salutare! Am mai găsit această propunere în altă parte și am spus că mi se pare interesantă și chiar mi-ar plăcea să am și energie electrică de la Orange. Mulțumesc!

FLo1
#StarMember
Aveti grija cu ce va "ungeti". Daca OM poate fi un IFN gestionat de o mana de pacalici, ca furnizor de utilitati iti trebuie mai mult decat cunostinte de "ambalare" a unui produs preluat de la distribuitorii nationali zonali, cunostinte tehnice si nu in ultimul rand ceva mai multa stabilitate in gestionarea aplicatilor si sistemelor aferente. Daca ceea ce este pana acum e "amatorism", pe parte de utilitati discutam de mai mult decat "responsabili cu facturarea". Responsbilitate in comunicare, citiri de indecsi, comunicare intre distribuitor si consumator pentru un reglaj permanent al ofertei, legatura cu distribuitorul pentru consumator in cazul eventualelor avarii. Aveti grija ce va doriti. Nu e pentru orice SRLeu.

mihai_13
Maestru
bogdan_osan iti dau un sfat "batranesc" -" Nu-ți pune toate ouăle într-un singur coș! "

Ascary
Campion certificat
Salut Bogdan,interesant topicul dar eu sunt putin rezervat :) Totusi sa stii ca si acum poti plati toate utilitatile intr-un singur loc: Orange Money :))

FaraUnID
Campion certificat
Daca, ipotetic vorbind, pe viitor o sa vedem Orange Energy si daca acest produs va functiona asa cum functioneaza Orange Money sai internetul mobil in ziua de astazi....... prefer sa investesc intr-un generator sau in panouri fotovoltaice. P.S. - Poate facem o petitie pentru ca Orange sa intre pe piata serviciilor funerare! Nu de alta dar calitatea serviciilor si a materialului uman din companie, de prin 2009 - 2010 si pana astazi sunt in cadere libera si ne omoara cu zile. Macar sa stim una si buna!