anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestii de canale straine in completarea grilei Orange

Nandy1973
Explorator entuziast

Vad ca tehnicul s-a pus pe treaba. Am cateva sugestii de canale straine ce sa vina in completarea grilei Orange

Canale germane:Pro7,Kabel1,VOX,Nitro

Canale de muzica:Deluxe Music,Now 70s,Now 80's,Now Rock

Imi veti spune probabil ca aceste canale nu au feed in limba romana....ok,,,atunci cum  au fost preluate Pro7,Sat1 de catre UPC cu multi ani in urma?

17 Răspunsuri 17

delfinas
#StarMember

Cam cati telespectatori crezi ca s-ar uita la posturile germane?

Interesant! Posibil sa fie destui doritori!

Vali8
Junior

Nu cred ca ai fi prieten cu Orange daca tu chiar ai cere asa ceva🤣🤣🤣

Nandy1973
Explorator entuziast

Cu ocazia zilei mondiale a zambetului ar fi frumos  sa ne faceti o bucurie prin introducerea a ceva nou,o improspatare ar fi binevenita in grila.Va dau un exemplu banal:Prima Comedy daca tot am pomenit de zambete.Nu se mai umbla la grila de vreo doua luni ceea ce e cam mult.Faceti o schimbare in favoarea abonatilor!Hai ca se poate!

Nandy1973
Explorator entuziast

Ce se intampla ca din iunie nu ati mai introdus nimic nou in grila?Sunteti tot in vacanta?Dupa introducerea canalelor franceze si a lui MTV  80s s-a lasat tacereaTrebuie sa astept  luna decembrie sa dispara MTV-urile ca sa  schimbati ceva?Introduceti cateva canale germane de calitate in pachetul International:3Sat HD,PRO 7HD.Cu atata liniste cred ca renunt la voi 😔

Salutare!

Din păcate, ei fac ce știu, nu prea ii interesează propunerile noastre. Și așa este la toți operatorii!

Nandy1973
Explorator entuziast

Ca bine spui.Ii doare la bascheti☹️

Vad ca tot insisti cu ideea de canale noi. Sincer, la cate posturi te uiti in mod frecvent? 

Chiar sunt curios cate posturi poți urmări pe zi? Eu nu ma uit deloc la TV si sunt bine 😁

Nandy1973
Explorator entuziast

Eu prefer calitate nu cantitate.Imi plac mult Pro TV,AMC,FilmCafe,Warner TV,pe partea de muzica MTV 80s si Stingray Concerts si la documentare cam tot.Cred ca nu sunt singurul care isi doreste AMC  si FilmCafe in HD dar degeaba.Chiar nu conteaza deloc doleantele abonatilor?

Deci te uiți la 6 canale in general si vrei mai multe in condițiile in care sunt deja peste 140 disponibile in grila.

Nandy1973
Explorator entuziast

Sunt selectiv.Ma uit la ce ma intereseaza si cand ma intereseaza

Daca vor fi mai multe cereri pt asemenea canale in format HD, poate se vor implementa, altfel nu merita efortul.De obicei, se iau in calcul posturile cu cea mai mare audienta.